Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

Έφτασε εκείνη η περίοδος του χρόνου που πραγματικά δεν έχεις τι παπούτσια να φορέσεις. Ξεκινάς να βγάζεις τις εσπαντρίγιες από την ντουλάπα σου, ενώ ρίχνεις μια γρήγορη ματιά σε street style εμφανίσεις, τάσεις για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι και παρακολουθείς celebrity icons στο Instagram. Όμως, πριν έρθει η ώρα να διαλέξεις το επόμενο ζευγάρι παπούτσια που θα αγοράσεις, πρέπει να θυμάσαι πως το προσωπικό σου στυλ είναι τα πάντα.

Πέδιλα για όλες τις ώρες, σε χαμηλά kitten heels ή πιο ψηλά και εντυπωσιακά μοντέλα για βραδινές εμφανίσεις στα χρώματα που πρόσταξε η μόδα για φέτος. Οι πέρλες, τα φλοράλ μοτίβα, τα μεταλλικά δέρματα και το καστόρ σε παλ αποχρώσεις, αποτελούν τις τάσεις της εποχής αλλά και της Adam’s Shoes στη χώρα μας. Μένει μόνο, να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Παρακάτω λοιπόν, επιλέξαμε μερικά πέδιλα με μοναδικό design από κορυφαίους σχεδιαστές και εξαιρετική ποιότητα, πάντα με κομψότητα και φινέτσα ώστε να απογειώνουν το στυλ σου, σε κάθε σου εμφάνιση!

Εάν αποφεύγεις να τολμάς και μένεις στις κλασικές επιλογές

Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

Το να αποφεύγεις να τολμάς στο ντύσιμό σου, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Κάθε άλλο, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου που χρειάζεται την ασφάλεια και την αποδοχή. Είναι ένα κομμάτι που αγαπάς να μισείς, όμως στην πραγματικότητα σε έχει «σώσει» τόσες φορές από τα στυλιστικά λάθη κάθε εποχής. Διότι ίσως να είσαι και η μόνη που κοιτά πίσω της και κρατά τις παλιές φωτογραφίες. Όσον αφορά τα παπούτσια σου, μικρές λεπτομέρειες που αποπνέουν φινέτσα σε καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλα από την Adam’s Shoes και άνεση, ώστε να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εάν τα trends είναι η ζωή σου

Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

Η Vogue θα μπορούσε να μονοπωλεί τον χώρο στην βιβλιοθήκη σου, διότι είσαι εκείνη η κοπέλα που δεν θέλει να αφήσει καμία τάση της μόδας να της ξεφύγει. Εάν έπρεπε να χαρακτηρίσει κάποιος τον τρόπο που ντύνεσαι, η φράση «trend-forward» μοιάζει ιδανική. Φέτος το Καλοκαίρι λοιπόν, οι τάσεις προστάζουν φλοράλ πέδιλα ή kitten heels με πέρλες από την Adam’s Shoes. Κι εσύ, έχεις ήδη τρέξει να αγοράσεις ένα, με την υπογραφή Adam’s Shoes.

Εάν ακολουθείς πιστά το «less is more» και στις στυλιστικές σου επιλογές

Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

Ακολουθώντας πιστά ένα μινιμαλιστικό μοτίβο, σου αρέσουν τα πράγματα να είναι απλά. Στη ζωή σου, τη διακόσμηση του σπιτιού σου, το ντύσιμό σου. Δεν σου αρέσει να φοράς πολλά αξεσουάρ και πιστεύεις πως ο καλύτερος τρόπος να τραβάς τα βλέμματα είναι με τον αέρα σου. Classy και minimal επιλογές και στο ντύσιμό σου, από την κορυφή έως τα νύχια, αυτό το Καλοκαίρι επιλέγεις (ό,τι και κάθε Καλοκαίρι), μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα από την Adam’s Shoes. Απλά, λιτά και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακά.

Εάν οι φίλοι σου σε χαρακτηρίζουν σικάτη πολύ συχνότερα από όσο περίμενες

Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

Το βιογραφικό σου στα social media γράφει «Diamonds are a girl’s best friends» και ό,τι γυαλίζει μπορεί να μην είναι χρυσός αλλά είναι διαμάντια, και αυτό είναι πολύ καλύτερο. Προτιμάς να μην χάνεις τον χρόνο σου σε εντυπωσιακά ρούχα, όσο κοσμήματα, τσάντες και φυσικά, παπούτσια. Διότι, ξέρεις πως ο καλύτερος τρόπος να εντυπωσιάσεις είναι οι σικάτες επιλογές στα υποδήματά σου. Πέδιλα που μαγνητίζουν από την Adam’s Shoes και πάρε μαθήματα στυλ από την Rosie Huntington itley.

Εάν η Coachella είναι το φεστιβάλ των ονείρων σου

Διάλεξε τα επόμενα καλοκαιρινά σου παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου

 Τι κι αν ούτε φέτος βρέθηκες εκεί; Μπορείς να βάλεις το μεγαλύτερο boho festival στη ζωή σου μέσα από όλα όσα διαλέγεις να φοράς. Λουλουδάτα φορέματα, ψηλές ξύλινες πλατφόρμες από την Adam’s Shoes, ένα μεγάλο καπέλο και έφυγες για… το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Διότι εκεί, θα νιώσεις πως είσαι διακοπές ενώ βρίσκεσαι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Κι αν δεν καταφέρεις να πας αυτή την πολυπόθητη βόλτα στο ΚΠΙΣΝ, μπορείς να κρατήσεις τις πλατφόρμες για το νησί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: