Διάκριση για τη Μήλο από τους αναγνώστες του Guardian

Μία ακόμη διάκριση, έπειτα από αυτή στο Travel+Leisure, απέσπασε η Μήλος που κέρδισε ψηφοφορία αναγνωστών στον βρετανικό Guardian.

Η αξία παρόμοιων διακρίσεων είναι ανεκτίμητη αν ληφθεί υπόψη ότι εκατομμύρια πρώην και μελλοντικών επισκεπτών του νησιού το επιλέγουν με βάση δικά τους και μόνο κριτήρια.

Και αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι η επιλογή και η κατάταξη είναι εντελώς άδολη και όχι καθοδηγούμενη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανάλογη δημοσκόπηση διεξήγαγε με τους αναγνώστες του και το δημοφιλές περιοδικό Travel + Leisure πριν από μερικές ημέρες, καθώς κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα αγαπημένα τους νησιά παγκοσμίως, όπως κάθε χρόνο.

Βαθμολογώντας κριτήρια όπως τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά και τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλοξενία των ντόπιων και τις τιμές, το Travel + Leisure κατέληξε σε μία λίστα στην οποία περιλαμβάνονταν τρία ελληνικά νησιά, ανάμεσα στα 22 καλύτερα, και ένα από αυτά ήταν η Μήλος. Στη σχετική έρευνα διακρίθηκαν επίσης η Πάρος και η Κρήτη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: