Διακόσμηση μπάνιου: Πρακτικές συμβουλές για να το ανανεώσετε οικονομικά

Η ανανέωση του μπάνιου σας δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα ούτε δαπανηρή. Απλές συμβουλές και κόλπα διακόσμησης μπορούν να αναζωογονήσουν το μπάνιο σας, χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξετε ριζικά. Είτε φέρετε την φύση στους εσωτερικούς σας χώρους επιλέγοντας μικρά φυτά εσωτερικού χώρου, είτε επιλέξετε μερικά νέα αξεσουάρ, απλές αισθητικές παρεμβάσεις είναι αρκετές για να γίνει ολοκαίνουργιο.

Ανανέωση μπάνιου σε 3 βήματα

Για να σας βοηθήσουμε, φτιάξαμε ένα σύντομο οδηγό διακόσμησης με όλα όσα θα πρέπει να κάνετε για να τα καταφέρετε, σαν να είστε επαγγελματίες διακοσμητές. Στο SHOPFLIX.GR θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου, σε συμφέρουσα τιμή, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, σε μία παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Φέρτε την φύση μέσα

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται το μπάνιο σας είναι μια έξτρα αίσθηση φρεσκάδας, που μπορείτε να πετύχετε προσθέτοντας φυτά εσωτερικού χώρου. Είτε προσθέτετε πολλά παχύφυτα στο περβάζι σας, ένα μεγάλο φυτό στο πάτωμα ή ένα βάζο με λουλούδια δίπλα από τον νιπτήρα, τα φυτά θα του χαρίσουν υφή και χρώμα.

Ταυτόχρονα, θα απολαμβάνετε, καθώς κάνετε το μπάνιο σας, την χαλαρωτική τους δράση, διώχνοντας από πάνω σας την ένταση και το στρες μιας δύσκολης ημέρας.

Brand new αξεσουάρ μπάνιου

Δωρίστε ή πετάξτε τις παλιές, αταίριαστες πετσέτες σας και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ολοκαίνουργιο, απαλό σετ. Φυσικά, θα χρειαστείτε μια καινούργια κουρτίνα, που θα κρατά το νερό εντός μπανιέρας ή ντουζιέρας, όπως η Κουρτίνα Μπάνιου Ankor, που είναι πολυεστερική, αδιάβροχη και με διακόσμηση με ρίγες σε γκρι τόνους.


Είναι εύκολη στο καθάρισμα, μαλακή και ευχάριστη αν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται δώδεκα πλαστικοί κρίκοι για την εύκολη τοποθέτησή της.

Αγοράστε την από 7,90€

Σειρά έχει το νέο πατάκι μπάνιου. Σας προτείνουμε το εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό Πατάκι Μπάνιου Kentia Colby, που είναι κατασκευασμένο από βαμβακερά νήματα. Με πράσινη απόχρωση, που ταιριάζει με τα φυτά σας και σε ορθογώνιο σχήμα (διαστάσεις 140Χ70) είναι ιδανικό για κάθε μπάνιο.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: