Διακινούσε κάνναβη από το φυτώριό του στα Χανιά

Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έκαναν έρευνες στην κατοικία ενός Έλληνα στα Χανιά, επιβεβαίωναν τις πληροφορίες τους ότι διακινούσε κάνναβη. Όμως, τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ήταν μικρά και ερευνάται αν διατηρεί και αλλού φυτεία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν πέντε νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε ισάριθμες γλάστρες, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας που επιβεβαίωνε ότι έκανε διακίνηση, καθώς και 100 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε και αποξήραινε κάνναβη

Μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70 ως 2,50 μέτρων που καλλιεργούσε, καθώς και ένα ακόμη ύψους 1,80 μέτρου που βρισκόταν σε κατάσταση αποξήρανσης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Ιωαννίνων έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 85,5 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: