Διακινούσαν στα Τρίκαλα κοκαΐνη που έφερναν από την Αθήνα

Τουλάχιστον 70.000 ευρώ έβαλαν στην τσέπη τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο από τα μέσα Δεκεμβρίου στην πόλη

Τουλάχιστον 70.000 ευρώ έβαλαν στην τσέπη τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο από τα μέσα Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα, όπου διακινούσε σε 23 χρήστες την κοκαΐνη που παραλάμβανε ο αρχηγός της στην Αθήνα και τη μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην πόλη της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων ο αρχηγός και ένας αλλοδαπός, ενώ στην διακίνηση εμπλέκονται ακόμη τρεις Έλληνες. Το ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων προερχόμενος από την Αθήνα και, κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο επέβαινε και κατασχέθηκε, βρέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 201 γραμμαρίων, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.000 ευρώ.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις και των υπόλοιπων μελών της σπείρας, στα σπίτια των οποίων και στην κατοχή τους, βρέθηκαν μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης σε μορφή σκόνης, επτά συσκευασίες σκευάσματος που χρησιμοποιείται για τη νόθευση της κοκαΐνης, μια ζυγαριά, άλλα επτά κινητά και 1.665 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δεύτερου Έλληνα, ως μέσο για τη μεταφορά ναρκωτικών. Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: