Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Σκαλούμπακας για χυδαίες αναρτήσεις

Η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του μέλους της Χρήστου Σκαλούμπακα, μετά από ρεβανσιστικές και χυδαίες αναρτήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

Την απόφαση υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και σύμφωνα με αυτή αποφασίζει «την διαγραφή του κ. Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδείξει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω του Facebook. Μάλιστα τον είχε υποχρεώσει κατά το παρελθόν να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. 

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;», ανέφερε σε ανάρτησή της.

Στις επίμαχες αναρτήσεις, που του στέρησαν την κομματική του ιδιότητα, ο κ. Σκαλούμπακας έγραφε μεταξύ άλλων: «ό,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια», ενώ απειλούσε χυδαιότατα τους πολιτικούς του αντιπάλους για το μέλλον τους.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: