Διαφορές στο ραντεβού στα 20 και στα 30

Διαφορές στο ραντεβού στα 20 και στα 30

Διαφορές στο ραντεβού στα 20 και στα 30

Και έρχεται η στιγμή που ο καθένας μας θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε παρατηρούμε πως θέλουμε διαφορετικά πράγματα από τη σχέση μας και τα ραντεβού μας. Το ραντεβού όταν είσαι 20 και κάτι ή όταν είσαι 30 και κάτι μπορεί να μοιάζει τόσο διαφορετικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις και τις 2 περιόδους της ζωής σου.

1. Το Ραντεβού

Στη δεκαετία των 20 ψάχνεις κάτι διασκεδαστικό κάθε μέρα. Αντίθετα στη δεκαετία των 30 ψάχνεις απλά να ηρεμήσεις και να κάνεις μια όμορφη και χαλαρή σχέση.

2. Η Συμβατότητα

Στα 20 αναζητάς τον ενθουσιασμό για αυτό και δεν σε νοιάζει αν νιώσεις πως η σπίθα σβήνει γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα βρεις κάποιον άλλον άμεσα. Στα 30 θέλεις κάποιον άνθρωπο που θέλει τα ίδια με εσένα για να χαράξετε μαζί μια κοινή πορεία ζωής.

3. Το

Στα 20 η συνεχόμενη αλλαγή συντρόφων δε σε τρομάζει γιατί γνωρίζεις πως έτσι αποκτάς εμπειρίες. Στα 30 σου όμως πλέον ξέρεις τι θέλεις και τι σου αρέσει στο σeξ.

4. Η εμφάνιση

Το ραντεβού στα 20 σημαίνει ότι πρέπει να βρεις κάποιον πάρα πολύ ωραίο χωρίς να έχεις ιδέα πόσους κινδύνους αυτό κρύβει. Αντίθετα, στα 30 ψάχνεις να βρει τον χαρακτήρα λέγοντας πως σημασία δεν έχει η εμφάνιση.

5. Το Πάθος
Στη δεκαετία των 20 αναζητάτε συνεχείς καυτές συναντήσεις. Στα 30 και κάτι προτιμάς μια ήπια επιθυμία που να έχει διάρκεια.

6. Ο Γάμος

Όταν είσαι 20 δεν σκέφτεσαι καν το γάμο και όλο αυτό σου φαντάζει μακρινό παρελθόν. Στα 30 από την άλλη θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με κάποιον, να μπεις στη διαδικασία της συγκατοίκησης και έχεις ήδη αρχίζει να βλέπεις τον εαυτό σου νυφούλα.

7. Η Κατεύθυνση

Τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεσαι στα 20 μπορεί να σχετίζονται με αλκοόλ ή χόμπι. Όμως στα 30 δεν είναι έτσι γιατί αναζητάς κάποιον με τους ίδιους στόχους.

Όσο ξέγνοιαστη αν και είναι η δεκαετία των 20 όπως βλέπεις, η δεκαετία των 30 είναι κατάλληλη για να αποκτήσεις μια υγιή σχέση που θα έχει μέλλον. 

agapimono.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: