Details Matter: Με αυτά τα αξεσουάρ θα βγάλεις στην επιφάνεια την πιο εντυπωσιακή πλευρά σου

«Ο διάβολος έγκειται στις λεπτομέρειες», είπε για πρώτη φορά το 1969 σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, ο αρχιτέκτονας Ludwig Mies van der Roe και από τότε η φράση του εκφράζει απόλυτα τη γνώμη μας σε ό,τι αφορά την σπουδαιότητα των αξεσουάρ.

Σκέψου κάθε σου σύνολο σαν καμβά. Το κάθε του κομμάτι είναι το περίγραμμα, το σχέδιο πάνω σε έναν νοητό πίνακα. Το κάθε του αξεσουάρ όμως είναι το χρώμα. Και το χρώμα είναι αυτό που κάνει πιο εντυπωσιακό και ένα έργο τέχνης αλλά και το δικό σου outfit. Statement κοσμήματα, designer bags, εκκεντρικά πέδιλα, κλασικές γόβες, oversized γυαλιά ηλίου, ακόμα και headpieces, μπορούν να αναβαθμίσουν το κάθε σου look και να το «εντάξουν» σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες περιστάσεις. Ένα οικογενειακό γεύμα, μία έξοδος με φίλους, λίγο shopping με τις κολλητές, ακόμα και το cocooning στο σπίτι, μπορεί να ντυθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να είναι κομψό αλλά και σε festive mood. Γιατί δεν «κρύβεται μόνο ο διάβολος στις λεπτομέρειες», αλλά και η πιο stylish πλευρά μας.

Μπροκάρ, βελούδο, σατέν, πλεκτά κομμάτια και σοφιστικέ tweed σύνολα, δείχνουν αυτομάτως πιο λαμπερά αν τους προσθέσεις μικρά και διακριτικά κοσμήματα. Κάνε layering με κολιέ και ασύμμετρες αλυσίδες, φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια και βάλε δαχτυλίδια σε δείκτη, μέσο και παράμεσο για να δώσεις έναν αέρα street style σε ένα αυστηρό και πολυτελές κομμάτι. Τα κοσμήματα θα κάνουν πιο sexy το preppy blazer που έχεις στην ντουλάπα σου για να φοράς στο γραφείο και κατάλληλο για βραδινή έξοδο το ρομαντικό, floral φόρεμά σου που μέχρι τώρα φορούσε μόνο το πρωί. Ακολούθησε τα fashion tips μας παρακάτω και κάνε ένα ενδυματολογικό update στην γκαρνταρόμπα σου δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στο Xmas spirit!
Details Matter: Με αυτά τα αξεσουάρ θα βγάλεις στην επιφάνεια την πιο εντυπωσιακή πλευρά σου
#1 Sunglasses for winter? Hell yeah!
Πολυγωνικά, σε οversized 70s σχέδια, με ντεγκραντέ φακό, από ταρταρούγα ή μεταλλικό σκελετό, τα γυαλιά ηλίου είναι must και για τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Αν θες, όμως, να τους δώσεις έναν τόνο πιο glam, φόρεσέ τα μαζί με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια από πολύχρωμους κρυστάλλους, με κυβική ζιρκόνια και περίτεχνο design.
Details Matter: Με αυτά τα αξεσουάρ θα βγάλεις στην επιφάνεια την πιο εντυπωσιακή πλευρά σου
#2 The smaller, the better
Oι μικρές τσάντες «της σχολή Jacquemus» είναι το next big thing της μόδας για την επόμενη σεζόν. Μπορείς να τις κρατάς, σε συνδυασμό με μία tote σε κανονικό μέγεθος, το πρωί και μόνες τους το βράδυ. Αν θες να τις κάνεις να δείχνουν λιγότερο καθωσπρέπει φόρεσε στα χέρια σου πολλά βραχιόλια με διαφορετικά, παιχνιδιάρικα charms και συνδύασέ τα με κομψά, μονοχρωματικά σύνολα. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο fashionable που θα σε ξετρελάνει.
Details Matter: Με αυτά τα αξεσουάρ θα βγάλεις στην επιφάνεια την πιο εντυπωσιακή πλευρά σου
#3 Socks and tights
Το πιο nerdy, micro trend για το 2022 είναι αυτό που μας προτρέπει να φοράμε τα κλασικά μας oxfords με ψηλές κάλτσες έως το γόνατο και τα sexy πέδιλά μας με κοντά καλτσάκια. Αν θες να κάνεις πιο girly ένα look που να εμπεριέχει αυτήν την τάση, φρόντισε να φορέσεις ένα κομψό μενταγιόν στον λαιμό σου.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα αναδείξουν το στυλ σου και τη νέα χρονιά, αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να λάμψεις. Σε «έναν κόσμο γεμάτο συμβατικές εμφανίσεις γίνε ένα έργο τέχνης» και «ζωγράφισε» τα οutfits σου με «πινέλα» τα πιο hot αξεσουάρ της νέας σεζόν!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: