Δέσποινα Καμπούρη: Τι εξομολογήθηκε η ίδια για την κρίση στη σχέση της

Δέσποινα Καμπούρη: Τι εξομολογήθηκε η ίδια για την κρίση στη σχέση τηςΗ  ήταν η καλεσμένη της ημέρας στο «Πρωινό mou», το πρωί της Πέμπτης, και μίλησε για τον σύντροφό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, για τον επικείμενο γάμο τους αλλά και για την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Τι εξομολογήθηκε η ίδια για την της και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε; «Τα περισσότερα ζευγάρια περνούν κρίσεις και δεν τις μαθαίνει όλος ο κόσμος. Εμείς ήμασταν λίγο άτυχοι γιατί μαθεύτηκε… Εγώ τρελάθηκα, έφυγα από το σπίτι, νοίκιασα ένα άλλο σπίτι και μαθεύτηκε. [...] Τότε ήταν τραγικό και πραγματικά το ζούσα πολύ άσχημα. Τώρα, που το βλέπω απ” έξω, δεν θυμάμαι καν… Είναι σαν ένα κακό όνειρο. Αφού αναρωτιέμαι, πώς είχα τα κότσια να φύγω από το σπίτι, σε μια μέρα, με ένα μωρό τριών μηνών… Έπαθα πανικό, είχα πολλά πράγματα μέσα μου που είχαν μαζευτεί και έγινε μία έκρηξη», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.
Λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Το έχω παραδεχτεί, αντέδρασα πολύ υπερβολικά. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα δίκιο μόνο εγώ.Όταν, όμως, πήγα σε έναν γιατρό, ηρέμησα και είδα τα πράγματα όπως έπρεπε να τα δω, κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχα εγώ», ενώ για το πώς είναι ο σύντροφός της ως πατέρας, δήλωσε: «Ο Βαγγέλης είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς που έχω δει στη ζωή μου, νομίζω πως όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν έναν μπαμπά για το παιδί τους σαν αυτόν».
Όσο για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, που θα γίνει σε λίγο καιρό, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και, παραδόξως, δεν είμαι καθόλου αγχωμένη», ενώ για την πρόταση γάμου και για το πώς έγινε, η ίδια αποκάλυψε: «Ήμουν 4-5 μηνών έγκυος όταν μου έκανε την πρόταση. Είχε πάρει το μονόπετρο και το φύλαγε σαν κόρη οφθαλμού. Και θέλαμε να πάμε βόλτα τα σκυλιά μας στην παραλία. Είχε καταστρώσει σχέδιο, ήθελε να κρύψει το κουτάκι μέσα στην άμμο και ξαφνικά να το δω εγώ και να πάθω σοκ! Και είχαν έρθει κάτι παπαράτσι, γιατί ήταν γνωστή παραλία, και του χάλασαν όλο το όνειρο! Πήγε το ξέθαψε, το έβαλε στην τσέπη… Και μετά γυρνώντας στο σπίτι, δεν ήμουν καλά και του είπα «έχω πονοκέφαλο, δεν είμαι καλά». Και μου είπε «θες να σου δώσω το καλύτερο φάρμακο;» και μου έδωσε το δαχτυλίδι!», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

 

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: