Δες την αλήθεια: 10 αντρικές φράσεις και το πραγματικό τους νόημα

Μπορεί να πιστεύουμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο πολύπλοκα όντα και ότι γενικά τα αγόρια είναι αυτό που βλέπεις και αυτό που λένε, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Ένας άντρας λοιπόν, μπορεί και άθελά του, συνήθως έτσι γίνεται, να σου δίνει κρυφά μηνύματα, τα οποία φυσικά αν δεν είσαι σε θέση να εντοπίσεις, δουλίτσα δεν πρόκειται να κάνεις. Και μπορεί να πιστεύουμε ότι ο άμεσος και ευθύς τρόπος είναι ο καλύτερος, αλλά κάποια πράγματα απλά δε λέγονται! Εδώ λοιπόν σου έχουμε 10 κλασικές αντρικές φράσεις, και το πραγματικό τους νόημα, για να ξέρεις και να μη χάνεις το χρόνο σου άδικα!

1. «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες»: Γενικά δε σε γουστάρει και τόσο πολύ ώστε να βγείτε ραντεβού. Θα κάνετε 1-2 φορές σeξ και μέχρι εκεί! Συγνώμη.

2. «Απλά μιλάμε»: Το γνωστό chat για να περάσει η ώρα! Προφανώς και δεν έχει καμία διάθεση να σε δει από κοντά, απλά τις ώρες που βαριέται στο γραφείο του κάνεις παρέα. Επιπλέον του ανεβάζεις και την αυτοπεποίθηση, γιατί δείχνεις ότι τον γουστάρεις. Αυτά.

3. «Έλα σπίτι να δούμε ταινία»: Έλα σπίτι να κάνουμε σeξ και φυσικά να σε κεράσω νεράκι του Θεού γιατί το καλό κρασί το κρατάω για την κοπέλα μου. Για φαγητό ούτε λόγος!

4. «Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι στα social media»: Δε θέλει να βάλει φωτογραφία που είστε μαζί γιατί πολύ απλά δε θέλει να κλείσει τις πόρτες. Σε αποκαλεί κορίτσι του, μέχρι να βρει κάτι άλλο καλύτερο. Το οποίο και ψάχνει εναγωνίως.

5. «Πάμε να πιούμε απόψε;»: Αλκοόλ άφθονο, θα ζαλιστείς και τελικά θα επέλθει το σeξ. Προφανώς και αν του άρεσες πραγματικά θα σε έβγαζε για φαγητό. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

6. «Έχω καεί σε σχέσεις εγώ»: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω ποτέ μονογαμικός! Όσο νωρίτερα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επίσης παίζει πολύ και το: «Εκείνη με είχε πληγώσει και με έκανε το τέρας (για πλακίτσα) που είμαι σήμερα». Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Θα σε κάνει τάρανδο!

7. «Θέλω να βγω με τα παιδιά σήμερα»: Θέλω να δω άλλες γυναίκες, να φλερτάρω και να είμαι και καλυμμένος γιατί θα ξέρεις που βρίσκομαι! Αυτά είναι!

8. «Δεν τη φλέρταρα, συγνώμη που είμαι φιλικός»: Δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να ασχοληθεί με γυναίκα, και δη ελεύθερη, χωρίς αρχικά να του αρέσει εμφανισιακά. Οπότε ναι, φλέρταρε και δεν ένιωσε και τύψεις.

9. «Θέλω απλά να δω μπάλα και να πιω μπύρες»: Με λίγα λόγια, σου λέει με ωραίο τρόπο να εξαφανιστείς γιατί θέλει να βιώσει ακραίες… αντρικές καταστάσεις.

10. «Πολύ χάρηκα που γνώρισα τις φίλες σου»: Προφανώς και θα έκανα σeξ με όλες τους!!! Και δε σηκώνουμε κουβέντα σε αυτό.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: