Δες όλες τις τάσεις της σεζόν για μοναδικές εμφανίσεις!

Όταν πρόκειται για την εβδομάδα μόδας, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μερικές φορές προσέχουμε περισσότερο την ελίτ της μόδας και τι φοράει στους δρόμους από ό, τι τα μοντέλα φοράνε στα runways. Έχουν ενδιαφέρον, μας εμπνέουν ή με άλλα λόγια, θέλουμε τα ρούχα που φοράνε! Τώρα λοιπόν που ο μήνας της μόδας έφτασε στο τέλος της, συγκεντρώσαμε μαζί όλες τις μεγάλες τάσεις που εντοπίσαμε στις street-style stars από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι. Kαι το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορούμε να αρχίσουμε να τις φοράμε από τώρα!

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις κι εσύ ποιες street-style τάσεις λατρέψαμε και μην ξεχάσεις να μας πεις αν θα δοκιμάσεις κάποια από αυτές, στα σχόλια στο τέλος του άρθρου!

TZIN ME MEΓΑΛΑ ΡΕΒΕΡ

Είναι αυτή η νέα τάση στα μήκη των denim; Μόνο ο χρόνος θα δείξει..

OVER-THE-KNEE-BOOTS

Οι over-the-knee boots είναι και πάλι εδώ για να συνοδεύσουν με στιλ τα μίνι, midi φορέματά σου αλλά και τα skinny jeans ή τα oversized sweaters σου.

ΤΖΑΚΕΤ ΜΕ ΓΟΥΝΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η cozy λεπτομέρεια όταν εμφανίζεται σαν διακόσμηση σε πανωφόρια και jackets, πάντα όμως αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη.

PUSSY BOWS

Μια διακοσμητική προσθήκη που θα δώσει χαρακτήρα και ρετρό vibe στο look σου.

ΠΛΙΣΕ ΦΟΥΣΤΑ

Φρέσκες εκδοχές της πλισε φούστας έκαναν την εμφάνισή τους σε συνδυασμό με τα πάντα: από πουκάμισα και t-shirts μέχρι ψηλοτάκουνα και sneakers.

ΤΟ SLIP-DRESS

Μια σιλουέτα φορέματος φτιαγμένη για όλα τα it-girls ανα τον κόσμο. Επιπλέον λατρεύουμε τις layering δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο κομμάτι.

SNAKE-SKIN ΜΠΟΤΕΣ

Υποδέξου λίγο print στην γκαρνταρόμπα σου με ένα ζευγάρι snakeskin booties.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Πιστεύουμε ότι η κάθε μια μας πρέπει να φορέσει ένα κοστούμι τουλάχιστον μία- αν όχι πολλές, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της ζωής!

WRAP SKIRTS

Αν αναρωτιέσαι σε τι φούστα πρέπει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Σου έχουμε την απάντηση!

GLOSSY ΔΕΡΜΑ

Είδαμε πολλές λαμπερές εκδοχές του glossy leather από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και στις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας.

tlife.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: