Δες live το fashion show της Tommy Hilfiger για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στo Παρίσι

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει το βιωματικό TOMMYNOW runway event το οποίο περιλαμβάνει την TommyXZendaya collaborative συλλογή για την Άνοιξη 2019. Το σόου γιορτάζει και τιμά τις iconic γυναίκες της Αμερικανικής pop κουλτούρας των 70’s, το Battle of Versailles fashion show του 1973 καθώς και το ισχυρό statement  που άφησαν τα Αμερικανικά μοντέλα που περπάτησαν τότε στο catwalk.

Το TOMMYNOW συνεχίζει την περιοδεία του σε όλο τον κόσμο και ταξιδεύει στο Παρίσι για πρώτη φορά το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.00 ώρα Ελλάδας στο Théâtre des Champs-Elysées. Μέσω livestreaming θα έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις ζωντανά. Συντονίσου.

 

«Αυτή τη σεζόν συνενώνουμε την Αμερικανική κληρονομιά με την αυτοπεποίθηση της Zendaya φέρνοντας τα μαζί σε μια μοναδική disco στο Παρίσι» δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Η TommyXZendaya collaborative συλλογή και το “See Now, Buy Now” event αντλούν έμπνευση από τη δεκαετία του 70 και τον ζωδιακό κύκλο. Η βραδιά θα γιορτάσει το αισιόδοξο πνεύμα το δικό μου και της Zendaya φέρνοντας τη διαφοροποίηση, την ενδυνάμωση και τη συνεργατικότητα πάνω στη σκηνή».

 

Ακολουθώντας την επιτυχία των πρώτων πέντε TOMMYNOW show, αυτό το σόου στο Παρίσι  παρουσιάζει την capsule συλλογή TommyXZendaya πάνω στο signature format “See Now, Buy Now”. Η συλλογή αυτή είναι η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία του Tommy Hilfiger με την ηθοποιό και global TOMMY HILFIGER  brand ambassador, Zendaya. Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τη συλλογή μέσα από ένα δίκτυο καναλιών σε περισσότερες από 70 χώρες, περιλαμβανομένων των καταστημάτων TOMMY HILFIGER, των δικτύων χονδρικής πώλησης και των social media.

H Tommy Hilfiger συνεχίζει να συνεργάζεται με καινοτόμες εταιρείες προκειμένου να δημιουργήσει εμπνευσμένα activations. Φέτος, το brand συνεργάζεται με το Unfold, ένα app που προτρέπει τους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται stories για τα social media μέσα από διακριτά και προχωρημένα template και text tools. Από τις 27 Φεβρουαρίου στο Unfold, 15 TOMMY HILFIGER-branded template θα είναι διαθέσιμα στους fan σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μπορούν να προσθέσουν το δικό τους twist στα stories τους. Προκειμένου να αναδείξουν αυτή τη συνεργασία, οι Co-Founders του Unfold Alfonso Cobo και Andy McCune θα αναλάβουν να διαχειρίζονται τα TOMMY HILFIGER Instagram Stories κατά τη διάρκεια του runway event  εμπλουτίζοντάς τα με στιγμές από το backstage αλλά και το front row.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: