«Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης»

«Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης»

Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης, αυτά τα λένε όλοι εκείνοι που θέλουν να κοροϊδέψουν το λαό ότι… υπάρχουν εύκολες λύσεις αρκεί να υπάρχουν μη ψοφοδεείς διαπραγματευτές, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών.

Η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κατήγγειλε την απόφαση του και γενικότερα τις αποφάσεις της Ε.Ε, υποστηρίζοντας ότι οδηγούν σε δραματικές εξελίξεις την .

Για το ΚΚΕ, είπε, η στην Κύπρο είναι ενδογενής τονίζοντας παράλληλα πως το παραφουσκωμένο τραπεζικό σύστημα της χώρας δεν ήταν η αιτία της κρίσης.

Ακόμη εξέφρασε τις ανησυχίες της σχετικά με τη γεωπολιτική θέση της Κύπρου, τους υδρογονάνθρακες αλλά και την εξέλιξη στο Κυπριακό. «Πολύ φοβόμαστε ένα νέο Ανάν που μπορεί να είναι χειρότερο από το προηγούμενο και τα σημάδια που έχουμε είναι η επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με το Ισραήλ και οι δηλώσεις της Ρωσίας για τις τουρκικές διεκδικήσεις», σημείωσε.

Καταλήγοντας η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι η Ε.Ε. δεν διορθώνεται αλλά ανατρέπεται με την πάλη των λαών σε εθνικό επίπεδο ενώ υπογράμμισε ότι «τα έξω από την Ευρωζώνη ή τα λύση εντός ή εκτός τρόικας ή πηγαίνω πότε με το ένα ιμπεριαλιστικό κέντρο και πότε με το άλλο, όλα αυτά μόνο δραματικές επιπτώσεις μπορεί να έχουν για τους λαούς».

«Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης» «Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης»

«Δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης»

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: