Δεν υπάρχει Ελληνίδα celebrity που να μην έχει φορέσει αυτό το χρώμα μαγιό

Δεν υπάρχει Ελληνίδα celebrity που να μην έχει φορέσει αυτό το χρώμα μαγιό

Και, ναι! Κολακεύει και τις ξανθές και τις μελαχρινές!

Το μαγιό για κάθε γυναίκα είναι μεγάλη υπόθεση το καλοκαίρι. Είναι το απόλυτο item της γκαρνταρόμπας, της βαλίτσας και κυρίως της καθημερινότητάς μας στις πολυήμερες διακοπές ή στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Αυτήν ακριβώς την αντίληψη έχουν και οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες φέτος το καλοκαίρι μάς έχουν χαρίσει πλήθος κομψών και εντυπωσιακών εμφανίσεων με beachwear και φορώντας σχεδόν όλες τις τάσεις του καλοκαιριού.

Υπάρχει, όμως, ένα color trend, το οποίο έχουν αγαπήσει λίγο παραπάνω και έχουν φορέσει ακόμα περισσότερο. Είτε στην εκδοχή του bikini, είτε του κλασικού ολόσωμου αλλά και αυτού με cut-outs, οι αγαπημένες Ελληνίδες έχουν δείξει ότι είναι fans του μαύρου μαγιό.

Από τη Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ολόσωμο, με κοψίματα μαγιό τους μέχρι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το μαύρο bikini με one-shoulder top- θα τις δεις στην παρακάτω gallery-, οι Ελληνίδες celebrities είναι πιστές στο μαύρο χρώμα και το έχουν αγαπήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού.

Το μαύρο μαγιό κατέχει δικαιωματικά μια υψηλή θέση ανάμεσα στα swimwear trends της σεζόν, γιατί κολακεύει τόσο τις ξανθές όσο και τις μελαχρινές. Επίσης, είναι τόσο κομψό και φινετσάτο, που άνετα μπορεί να σταθεί από το beach bar, μέχρι και τη βραδινή βόλτα στο νησί φορεμένο ως top (στην ολόσωμη ή bikini εκδοχή του), πάνω από το denim παντελόνι ή τη maxi φούστα σου.

Διάβασε ακόμα: 6 φορές που η Meghan Markle φόρεσε έντονα χρώματα σε δημόσιες εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: