Δεν τίθεται θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη

Δεν τίθεται θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη

Η Εισαγγελία Ηρακλείου αναμένει τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διενεργείται στο ΠΑΓΝΗ και παρακολουθεί στενά την υπόθεση – Από τη Δευτέρα καλούνται να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες…
Από νωρίς το πρωί έπιασε δουλειά ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιώργος Κοντάκης, ο οποίος έχει στα χέρια του τον φάκελο με τις καταγγελίες για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ιατρικά πριν καταλήξει, ο ιατροδικαστής Γιάννης Στειακάκης. Από Δευτέρα θα κληθούν και οι πρώτοι μάρτυρες από τη Χειρουργική και την Ουρολογική Κλινική του νοσοκομείου, όπου έγινε και το τελευταίο χειρουργείο, πριν ο άτυχος γιατρός, οδηγηθεί στη ΜΕΘ και από εκεί στον θάνατο. Θα κληθούν επίσης να καταθέσουν και μέλη της οικογένειάς του.
Η Εισαγγελία Ηρακλείου δεν εξετάζει, προς το παρόν, θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που έχει παραγγελθεί, μετά από εντολή του διοικητή Νίκου Κοκκίνη. ‘Αλλωστε κάτι τέτοιο γίνεται σε σπάνιες περιπτώσεις, και σε κάθε περίπτωση, θα είναι κάτι που θα αποφασιστεί, αν το απαιτήσουν οι εξελίξεις.
Το θέμα ανοίγματος του φακέλου του Γιάννη Στειακάκη, όπως πρώτο έγραψε χθες το cretalive, έχει προκαλέσει αίσθηση και ποικίλες συζητήσεις σε όλη την .
Το πιο πιθανό είναι να οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα εξετάσει όλες τις πτυχές της τραγικής και συνάμα περίεργης υπόθεσης, η οποία έρχεται στο προσκήνιο, τέσσερα μετά τον θάνατο του αγαπητού Γιάννη Στειακάκη
Η Εισαγγελία Ηρακλείου είναι πλήρως ενημερωμένη και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις μετά τις τεκμηριωμένες καταγγελίες που έφτασαν στο γραφείο του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Νίκου Κοκκίνη, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ιατρικά και κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Δεν τίθεται θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη Δεν τίθεται θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη

Δεν τίθεται θέμα εκταφής της σορού του Γιάννη Στειακάκη

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: