Δεν θα πιστεύετε γιατί το έκανε! Ζήτησε διαζύγιο αμέσως μετά το γάμο

Ένας Σαουδάραβας γαμπρός χώρισε τη σύζυγό του λίγα λεπτά μετά το γάμο, όταν ο φωτογράφος της ζήτησε να σηκώσει το βέλο για να βγάλουν φωτογραφίες.

Τότε, για πρώτη φορά, ο σύζυγος είδε την γυναίκα του και της είπε: «Λυπάμαι αλλά θέλω διαζύγιο». Η νύφη ξέσπασε σε αναφιλητά και κατέρρευσε και φυσικά οι γαμήλιες φωτογραφίες δεν βγήκαν ποτέ.

Το ζευγάρι από την πόλη Medinal στη Δυτική Σαουδική Αραβία, είχαν συμφωνήσει να παντρευτούν χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ- γεγονός που συνηθίζεται στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Όταν όμως η νύφη, έβγαλε το βέλο της και χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό, ο γαμπρός δεν πίστευε στα μάτια του. Της ζήτησε αμέσως να χωρίσουν…

Αν και οι καλεσμένοι προσπάθησαν να μεταπείσουν τον γαμπρό επαινώντας την κοπέλα για τα προσόντα της και τον χαρακτήρα της, εκείνος ήταν αμετανόητος.

Τώρα η πλειοψηφία των συγγενών είναι εναντίον του: «Κανείς δεν τον πίεσε να παντρευτεί. Είναι ένας άντρας που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του» είπε κάποιος ενώ μια φίλη της νύφης υποστήριξε ότι είναι καλύτερα έτσι γιατί θα γνωρίσει κάποιον που θα εκτιμήσει αυτό που πραγματικά είναι.

Πηγή: tro-ma-ktiko

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: