Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι η σύντροφος του 73χρονου κιθαρίστα των Led Zeppelin (φωτό)

O Τζίμι Πέιτζ, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Led Zeppelin, με το οποίο έγινε γνωστός παγκοσμίως, πραγματοποίησε μία κοινή εμφάνιση με την

-κατά πολλές δεκαετίες- νεότερη σύντροφό του, Scarlett Sabet.
Ο 73χρονος που θεωρείται ένας από τους μουσικούς που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ροκ μουσικής και της ηλεκτρικής κιθάρας, εθεάθη με την 26χρονη σύντροφό του, στο Λονδίνο. Μπορεί να τους χωρίζουν 47 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο φάνηκε να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο Chelsea Theatre, πριν από λίγες ημέρες.
Το 1972, ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ, είχε αποπλανήσει ένα 14χρονο κορίτσι και η «σχέση» τους είχε κρατήσει για περίπου έναν χρόνο. Το διάστημα που είχε ερωτικές σχέσεις με το 14χρονο μοντέλο, Λόρι, όπως ήταν τ” όνομά της, φοβόταν ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και ότι θα τιμωρούνταν με απέλαση. 
Η μικρή κοπέλα, σύμφωνα με τη «Μηχανή του Χρόνου», έμενε πάντα κλειδωμένη στα καμαρίνια του Πέιτζ, κατά τη διάρκεια συναυλιών ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το κρυφτό σταμάτησε όταν ο Πέιτζ γνώρισε το μοντέλο του Playboy, Μπέμπε Μπιουλ. 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: