"Δεν πάει το μυαλό… σας" – Δείτε πόσο χρονών είναι ο Κωστής Μαραβέγιας

Σίγουρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τη φετινή κριτική επιτροπή του “The Voice”. Μεγάλη μερίδα του κοινού, γνώρισε την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το χιούμορ του coach μέσα από το μουσικό talent show, καθώς οι περισσότεροι τον γνώριζαν μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο περιοδικό Athens είχε πει σε ερώτηση αν είναι η ψυχή της παρέας: “Α­νά­λο­γα την πα­ρέ­α. Υ­πάρ­χουν και στιγ­μές που λει­τουργώ πε­ρισ­σό­τε­ρο ως δέ­κτης. Μου α­ρέ­σει να α­φου­γκρά­ζο­μαι α­πό­ψεις, συ­ναι­σθήμα­τα κι ο­τι­δή­πο­τε συμ­βαί­νει γύ­ρω μου. Εί­μαι πα­ρα­τη­ρη­τής!”.

Από τη συνέντευξη μαθαίνουμε ακόμη ότι: “Με­γά­λω­σε στο Α­γρί­νιο, έχει έ­ναν με­γα­λύ­τε­ρο α­δερ­φό που ασχο­λεί­ται με τη φω­το­γρα­φί­α και έχει πα­ρα­κο­λου­θή­σει σε­μι­νά­ρια μου­σι­κής και κι­νη­μα­το­γρά­φου, με κα­θη­γη­τή τον Ennio Morricone. Α­γα­πη­μέ­νο του τρα­γού­δι εί­ναι το “All the world is green του Τom Waits”. Τυ­χε­ρός του α­ριθ­μός εί­ναι ο “13” ενώ μαθαίνουμε και την ηλικία του καθώς γεννήθηκε στις 13 Μαΐ­ου του 1974. Άρα είναι 43 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Ταύ­ρου”.

Πηγή: filathlos

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: