"Δεν πάει το Μυαλό σας…" Δείτε με ποιον είναι ζευγαρί η κόρη του Γιάννη Μπέζου. Δεν κρύβουν την Αγάπη τους πλέον… [Εικόνες]

Η Ηρώ Μπέζου, η κόρη του καταξιωμένου ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, είναι μία πολύ ερωτευμένη γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso».

Η Ηρώ είναι επίσης ηθοποιός και καταπιάνεται με την υποκριτική όπως και οι δύο γονείς της, αφού και η μητέρα της Ναταλία Τσαλίκη έχει κάνει πολύ σημαντικές δουλειές στο χώρο. 29 ετών σήμερα, διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό Χάρη Φραγκούλη, ο οποίος επίσης είναι ηθοποιός και μάλιστα ένας από όσους προβλέπεται να κάνει μεγάλη καριέρα σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχει δώσει. Ο Χάρης την περνά 3 μόλις χρόνια και είναι 32. Ωστόσο, το ζευγάρι δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή και αποφεύγει τα κοσμικά στέκια με τα πολλά φλας. Έτσι προ ολίγων ημερών τους εντόπισε στην περιοχή των Εξαρχείων άνθρωπος της «Espresso» και μιλά για μία πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση. Μάλιστα, οι πηγές επιβεβαιώνουν πως εκεί βρίσκεται και το μαγαζί που συχνάζουν για να χαλαρώσουν, να πιούν ένα ποτό και να συζητήσουν τα κοινά καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα.

Να θυμίσουμε εδώ πως οι δύο τους γνωρίστηκαν στη σχολή του Εθνικού, όπου και ολοκλήρωσαν και οι δύο τις σπουδές τους. Αν και στην αρχή η προσέγγιση ήταν φιλική, δεν άργησε να καταλήξει σε ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, φαίνεται να ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, όπου τους είδαμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πηγή: peoplegreece.com

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: