Δεν ξέρει τι θέλει και εγώ τον παράτησα αλλά μου αρέσει: Τι να κάνω;

Ήμουν σε σχέση 2 μήνες και ενώ κλείναμε τους 2 μήνες και ήμαστε για φαγητό, τον έβλεπα λίγο κάπως. Τον ρώτησα τι έχει και μου είπε ότι νιώθει περίεργα και ότι δεν ξέρει τι θέλει και αν θέλει να είναι σε σχέση ή από εδώ και από εκεί.

Τον ρώτησα αν θέλει να χωρίσουμε και με χάδια και αγκαλιά, μου είπε όχι. Όμως φρίκαρα και έφυγα παρατώντας τον. Μου έστειλε την επομένη μια σκέτη καλημέρα και δεν του απάντησα. Μετά άφαντος και εκείνο. Έρχεται στη δουλειά μου και δεν του λέω καλημέρα και μου στέλνει «πες μια καλημέρα και μην τριγυρνάς στο μαγαζί».

Του στέλνω μετά από μέρες για τα πράγματά μου να μου τα φέρει στο μαγαζί ενώ δεν θα είμαι εκεί. Τον θέλω πάρα πολύ και θέλω να του στείλω μα με αυτά που είπε, δεν ξέρω. Ήταν ανόητο που σηκώθηκα και έφυγα; Να του στείλω ότι μου λείπει; Τι να κάνω; 29 εγώ, 26 αυτός. Μου κάνει like και βλέπει τα stories στο Insta. Τι να κάνω;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας Νικόλαος Βαμβακάρης

Αγαπητή αναγνώστρια, το περιστατικό που μας αναφέρατε καθώς και ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε την κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπέρδεψαν περισσότερο μία όχι και τόσο εύκολη για εσας στιγμή.Θα ήταν πολύ βοηθητικό πρώτα απ’ όλα να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση και να δείτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με τον άνθρωπο αυτό. Στη συνέχεια θα ήταν χρήσιμο να μιλήσετε μαζί του και να προσπαθήσετε να τον ακούσετε και να τον καταλάβετε αλλά και να εκφράσετε ήρεμα τα δικά σας συναισθήματα για εκείνον σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας και σεβασμού για την σχέση που έχετε με αυτόν τον άνθρωπο.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό θα μπορέσετε να πάρετε απαντήσεις για το αν πρέπει να συνεχίσετε ή όχι αυτήν την σχέση.

Νικόλαος Βαμβακάρης
Ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας
Υψηλάντου 172, T.K. 18535, Πειραιάς
τηλ: 210-4296363

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: