Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Μαρία Ηλιάκη μετά το σeξ!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Μαρία Ηλιάκη μετά το σeξ!

Σε μία…πικάντικη αποκάλυψη προέβη η !

Σήμερα η παρέα της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε μία έρευνα για το πρωινό ! Σύμφωνα με την έρευνα που ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη ζητώντας να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, το πρωινό είναι το καλύτερο! Κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα…

Ο Μάκης Πουνέντης και η είπαν πως βαριούνται να κάνουν σeξ γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά, αλλά θέλουν να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν! Η Μαρία Ηλιάκη όμως είχε αντίθετη άποψη! Η είπε χαρακτηριστικά πώς η ίδια μετά το σeξ δεν κοιμάται αλλά είναι γεμάτη… ενέργεια… Τόση ενέργεια που τι λέτε κάνει μετά το σeξ; «Σηκώνομαι και κάνω φασίνα» αποκάλυψε η ίδια η Μαρία! Και τόνισε πως φυσικά δεν βάζει σκούπα αλλά πλένει πιάτα ή καθαρίζει το !

Φυσικά οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια», ενώ ο Μάκης πειράζοντάς την την ρώτησε αν μετά από αυτό το θέαμα ο σύντροφός μένει ακόμα μαζί της… Η παρουσιάστρια του απάντησε πώς ουδείς έχει φύγει από το σπίτι της και με χιούμορ του είπε…. τον δένω! Τι μαθαίνει κανείς πρωί πρωί!

Πηγή: gossip-tv

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Μαρία Ηλιάκη μετά το σeξ!

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: