Δεν έχεις διάθεση για σeξ; Δες γιατί δεν είναι και τόσο τραγικό

Ναι ξέρω, τον πρώτο καιρό είσαι ενθουσιασμένη με κάποιον και το μόνο που θέλεις να κάνετε είνα δίχως σταματημό. Το διάστημα αυτό περνάει, και μαζί φεύγει και η όρεξή σου. Τα σινεμά αυξάνονται, το Netflix γίνεται καθημερινή συνήθεια, και το σeξ μπαίνει στο εβδομαδιαίο μη σου πω στο μηνιαίο πρόγραμμα.

Όχι φίλη μου, δεν έχεις κάτι στραβό, ούτε σταμάτησες να απολαμβάνεις τη σeξουαλική δραστηριότητα σε τόσο νεαρή ηλικία. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, η οποία διεξήχθη σε χιλιάδες γυναίκες μεταξύ 16 και 74 ετών, απέδειξε ότι αυτές που ήταν σε σχέση από ένα χρόνο και πάνω, έκαναν αισθητά λιγότερο σeξ σε σχέση με τον πρώτο καιρό.

«Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις το σeξουαλικό σου ενθουσιασμό όταν είσαι με ένα άτομο από ένα χρόνο και πάνω, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είσαι τρελά ερωτευμένη. Είναι απολύτως φυσιολογικό», υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγη φαντασία στη σeξουαλική σου δραστηριότητα. Δοκίμασε κάτι πιο γρήγορο ή άλλαξε λίγο παραστάσεις και μέρη. Το παν είναι να αποφύγεις την ρουτίνα.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: