Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου – Tο πτώμα στη Μάνη και οι εκτιμήσεις

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου   Tο πτώμα στη Μάνη και οι εκτιμήσεις

Ένα συγκλονιστικό θρίλερ διαδραματίζεται από την Παρασκευή τα ξημερώματα στην περιοχή Καστρί Βάθειας στην ανατολική Μάνη μετά τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλειμμένο πυργόσπιτο. Ο σωματότυπος του θύματος και η ηλικία του ταιριάζει με αυτή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε απαχθεί και παρά τη των δραστών, ακόμη και δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε εγκαταλειμμένο πύργο. Στο πτώμα είχε απομείνει ελάχιστη σάρκα και μικρά κομμάτια από τα που φορούσε την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έφτασαν και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες τόσο για τις συνθήκες θανάτου όσο και για την ταυτότητα του θύματος. Εκεί έσπευσε ο ιατροδικαστής Ναυπλίου που διενήργησε αυτοψία, η οποία έδειξε έδειξε ότι το πτώμα βρισκόταν στο σημείο για περίπου επτά μήνες με έναν χρόνο, χωρίς πάντως να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση όσον αφορά την ημέρα του θανάτου του, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Η Αγγελική Νικολούλη ωστόσο, που έχει ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη υπόθεση, είπε από την εκπομπή της ότι όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο νεκρός που βρέθηκε δεν πρέπει να είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου αλλά… κάποιος περπατητής. Η ίδια είπε ότι ακόμα ερευνούν την υπόθεση αλλά διακριτικά.

Πηγή: protothema

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου   Tο πτώμα στη Μάνη και οι εκτιμήσεις

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: