Δεν έχει μία η οικογένεια της Ρίβα, τους κάνουν έξωση – Τα πλήρωνε όλα ο Πιστόριους

Δεν έχει μία η οικογένεια της Ρίβα, τους κάνουν έξωση   Τα πλήρωνε όλα ο Πιστόριους

Ακριβώς ένα μήνα μετά από τη φερόμενη της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, οι γονείς της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στο και απειλούνται με έξωση.

Το σπίτι που διέμεναν μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη νότια παράκτια πόλη του Πορτ Ελίζαμπεθ και τώρα πλέον, ύστερα και από πληροφορίες του θείου της Ρίβα Μάικλ Στέενκαμπ, το έχουν εγκαταλείψει ψάχνοντας για νέα .

«Έχουν ειδοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να αποχωρήσουν το συντομότερο», δήλωσε στο AFP ο θείος της άτυχης Ρίβα και πρόσθεσε, «Ωστόσο, δεν πρόκειται να εκκενώσουν εκείνο το σπίτι σύντομα».

Ο Μάικλ Στέενκαμπ δήλωσε ότι η αιτία για την έξωσή τους ήταν ασαφής, αλλά είπε ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να θελήσει να πωλήσει το προαστιακό αυτό σπίτι.

Η Ρίβα Στέενκαμπ, ήταν ένα 29χρονο και απόφοιτος της νομικής, και ήταν γνωστό το πόσο βοηθούσε τους γονείς της από τα που έβγαζε πριν από το θάνατό της.

Αυτό ανέφερε και ο θείος της, «Η Ρίβα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς της, αυτό είναι αλήθεια».

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο 69χρονος της Ρίβα, Μπάρι Στέενκαμπ, εγκατέλειψε την του μετά από που έπασχε και στηριζόταν στα κέρδη από την καριέρα του ξανθού μοντέλου.

Η 66χρονη μητέρα του μοντέλου δήλωσε ότι μια ημέρα πριν πεθάνει η κόρη της είχε πληρώσει για την καλωδιακή τηλεόραση τους ώστε να επανασυνδεθεί και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το νέο ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Ρίβα.

Αργότερα υπήρχε σύγχυση σχετικά με τις ρυθμίσεις για τη στέγαση της οικογένειας Στέενκαμπ και ο συνήγορος Π.Τζ. Ντε Μπρούιν δήλωσε ότι το ζευγάρι δεν είχε εκδιωχθεί από το σπίτι του, αλλά κινδυνεύει άμεσα να γίνει και αυτό. Επίσης ανέφερε ότι δόθηκαν δύο μήνες προειδοποίησης από τη σπιτονοικοκυρά τους, όπως προβλέπεται σε γραπτή και έτσι τα έξοδα ύστερα από απαίτηση της Ρίβα, τα πλήρωνε ο σύντροφός της Όσκαρ Πιστόριους.

Ο θείος της Ρίβα μίλησε και για τις στάχτες της ανιψιάς του, επιβεβαιώνοντας ότι η οικογένεια είχε την πρόθεση να τις σκορπίσει στην Μπλάουμπεργκστραντ έξω από το Κέιπ Τάουν.

«Αυτό είναι ό, τι επιθυμούσε και η Ρίβα», είπε, προσθέτοντας ότι και οι στάχτες του παππού της διασκορπίστηκαν εκεί.

Δεν έχει μία η οικογένεια της Ρίβα, τους κάνουν έξωση   Τα πλήρωνε όλα ο Πιστόριους

Πηγή: koolnews

Δεν έχει μία η οικογένεια της Ρίβα, τους κάνουν έξωση   Τα πλήρωνε όλα ο Πιστόριους

xespao

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: