Δεν είναι τυχαίο που η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει συνέχεια το πιο bold χρώμα

Δεν είναι τυχαίο που η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει συνέχεια το πιο bold χρώμα

Οι ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο, και όχι άδικα.

Τα χρώματα έχουν μία πολύ ιδιαίτερη επιρροή πάνω μας. Κάτι τόσο φαινομενικά άψυχο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με τη δύναμη, φτάνοντας ακόμα και να σου αλλάξει ολόκληρη τη διάθεση. «Το χρώμα είναι μία δύναμη που επηρεάζει άμεσα την ψυχή σου», έχει πει ο Ρώσος ζωγράφος Wassily Kandinsky και αυτή η ατάκα μάς έρχεται πολλές φορές στο μυαλό όταν μπαίνουμε σε έναν χώρο και αντικρίζουμε το αγαπημένο μας χρώμα. Ή όταν βρισκόμαστε την ώρα της αναζήτησης των ρούχων που θα εμπνεύσουν τις επόμενες εμφανίσεις μας και που θα δώσουν μία γεύση απεικόνισης της ίδιας μας της προσωπικότητας.

Για τον κάθε άνθρωπο, το χρώμα που «μιλάει» στην ψυχή του είναι διαφορετικό. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που αποτελούν πιο σταθερές και κοινές επιλογές, ωστόσο, σαφώς διακρίνονται προτιμήσεις. Για την Ελένη Μενεγάκη, υπάρχει μία χρωματική προτίμηση που έχει παρατηρηθεί ουκ ολίγες φορές και που με μία γρήγορη βόλτα στο Instagram της μπορείς να παρατηρήσεις: το κόκκινο.

Θα μας πεις, ναι, η Ελένη είναι ξανθιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, οπότε αυτό είναι ένα χρώμα που σίγουρα θα την κολάκευε, όμως, δεν τολμάνε όλες οι διάσημες μία τόσο bold επιλογή της χρωματικής παλέτας. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η λαμπερή παρουσιάστρια αναδεικνύεται μέσα από το κόκκινο και εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αξέχαστες φορές που το τίμησε σε κάθε του απόχρωση στο πρόσφατο παρελθόν.

 Tα δέκα φορέματα που μας έμειναν αξέχαστα το 2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: