Δεν άντεξε και λιποθύμησε στον «αέρα» μόλις είδε πώς την κούρεψαν [Βίντεο]

Το κούρεμα των μαλλιών για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί τρομακτική εμπειρία, ειδικά αν δεν εμπιστεύονται τον κομμωτή ή την κομμώτρια τους.

Εξάλλου, όλες τα προσέχουν σαν τα μάτια τους και ακολουθούν διάφορα tips για την περιποίησή τους. Το κόψιμο των μαλλιών, μπορεί να είναι συναισθηματική εμπειρία είτε είναι κάποιος ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είτε όχι. Ορισμένοι προτιμούν να χαμογελούν αμήχανα, άλλοι κλαίνε στο εσωτερικό όταν απογοητεύονται. Όμως μία γυναίκα αντέδρασε με πολύ πιο ακραίο τρόπο.


Οι δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα – εθελοντές.

Επαθε σοκ μόλις είδε τα νέα της μαλλιά και σωριάστηκε στο πάτωμα

Σε ένα επεισόδιο, ένα μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπο με δραστική αλλαγή μαλλιών. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας «τι είναι αυτό».


Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Το στιγμιότυπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα «I’m SCREAMINNNN why is that so relatable tf» («Ουρλιάζω, μπορώ να ταυτιστώ»). Το βίντεο από τότε προβλήθηκε 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε 21.000 likes.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: