Ντελιβεράς βούτηξε τα γεννητικά του όργανα μέσα στην παραγγελία – Σάλος με την αντίδρασή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης (βίντεο)

Ενώπιον του δικαστηρίου του Τένεσι βρέθηκε ο Χάουαρντ Μάθιου Γουέμπ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γίνει αντιληπτός να βουτάει τα γεννητικά του όργανα στην σάλτσα μίας παραγγελίας φαγητού που ήταν να παραδώσει.

Μάλιστα, ο 31χρονος ντελιβεράς είχε τραβήξει το όλο σκηνικό σε video και το είχε ανεβάσει στα social media, με αποτέλεσμα να γίνει viral και τελικά να φτάσουμε στην σύλληψή του.

Στη διάρκεια της εκδίκασης όμως, είχε μία άκρως προκλητική στάση, καθώς έφτασε στο σημείο να γελάει, κάτι που προκάλεσε έντονες παρατηρήσεις του προέδρου της έδρας. «Τι γελάτε κ. Γουέμπ», του είχε ο δικαστής Ρόμπερτ Χίντρικ και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω κάτι που να είναι χαριτωμένο ή αστείο. Είναι αποτρόπαιο αυτό που κάνατε».

Αφού παραδέχθηκε την ενοχή του, ο 31χρονος καταδικάστηκε σε έξι μήνες αναστολής υπό επιτήρηση και σε 9 μέρες φυλάκισης στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε με τους εισαγγελείς.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο video που τραβήχτηκε στις 12 Ιανουαρίου, ο λόγος που ο ντελιβεράς προέβη σε αυτή την πράξη ήταν το γεγονός ότι ο πελάτης του έδωσε μόλις 89 σεντς φιλοδώρημα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να οδηγήσει για 30 λεπτά.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: