Δεκατετράχρονη έτρεψε σε φυγή δύο διαρρήκτες

Δεκατετράχρονη έτρεψε σε φυγή δύο διαρρήκτες

Δεκατετράχρονη έτρεψε σε φυγή δύο διαρρήκτες

Ψυχραιμία πρωτοφανή για ένα κορίτσι της ηλικίας της, έδειξε μία 14χρονη κοπέλα στην Περιστερά Ιεράπετρας η οποία αν και ήρθε τετ-α-τετ με δύο διαρρήκτες, οι οποίοι μάλιστα την απείλησαν, κατόρθωσε να τους τρέψει σε φυγή.

Νωρίς το πρωί, οι δύο θρασύτατοι διαρρήκτες που φαίνεται πως είχαν βάλει στο μάτι διπλοκατοικία λίγο έξω από την Ιεράπετρα, στην περιοχή Περιστερά, εισέβαλαν αρχικά στον πάνω όροφο του σπιτιού.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου ζει η οικογένεια της αδελφής της ιδιοκτήτριας, αναζητώντας νέα λεία, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς την 14χρονη κόρη των ιδιοκτητών, την παρουσία της οποίας προφανώς δεν είχαν αντιληφθεί τη στιγμή που παρατηρούσαν το σπίτι περιμένοντας να φύγουν οι ένοικοι για τις δουλειές τους ώστε να δράσουν ανενόχλητοι, με το φως του ήλιου.

Η 14χρονη ωστόσο, η οποία αντιλήφθηκε τις προσπάθειες τους να παραβιάσουν την είσοδο του σπιτιού και να μπουν στο εσωτερικό του, άρχισε να φωνάζει δυνατά, ενώ ταυτόχρονα καλούσε στο τηλέφωνο τους γονείς της ζητώντας τους να σπεύσουν στο σπίτι.

Οι δυνατές φωνές της κοπέλας ήταν αρκετές για να τρέψουν σε φυγή τους δύο επιτήδειους, οι οποίοι τώρα αναζητούνται από την αστυνομία.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: