Δέκα easy-going σύνολα για να ντυθείς κομψά το Σαββατοκύριακο

Δέκα easy going σύνολα για να ντυθείς κομψά το Σαββατοκύριακο

Κομψά, αλλά και άνετα.

Mε τα homewear να έχουν αντικαταστήσει το evening dress code, μία ολόκληρη γενιά καταναλωτών έχει μάθει να ντύνεται (και να ψωνίζει) στην πανδημία, με βασικό της κριτήριο την άνεση μέσα και έξω από το σπίτι. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε περισσότερα hoodies «από όσα μπορούμε να ξοδέψουμε», σε leggings, παντελόνια φόρμας και φυσικά loose jeans. Μεταφράζεται σε ρούχα μέσα στα οποία μπορούμε να βγούμε για περίπατο, να κάτσουμε για καφέ (τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19) αλλά και να χαλαρώσουμε στον καναπέ του σπιτιού μας.

Eκτός από τα ψώνια, το βασικό χαρακτηριστικό του coziness στο ντύσιμο, μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας. Πάνω σε αυτό «πατάει» η παρακάτω gallery και σου προτείνει δέκα σύνολα, ιδανικά για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Αμάνικες καζάκες με boyfriend jeans, ποδηλατικά κολάν, εμπριμέ φαρδιά φορέματα και ανδρόγυνα πουκάμισα, υπόσχονται να μας χαρίσουν stylish looks που δεν μας καταπιέζουν, ούτε συναισθηματικά ούτε πρακτικά. Η πιο όμορφη (και πιο κομψή) εκδοχή του εαυτού μας είναι αυτή που κινούμαστε με φυσικότητα μέσα σε outfit και χώρους. Καλό διήμερο!
 Οδηγός Αγοράς: 10 bodysuits για να τα φοράς όλη την ημέρα και με όλα τα σύνολά σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: