Δείχνοντας τι σημαίνει Big Love σε εκείνους που ήταν πάντα εκεί για εσένα

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και όταν αναφερόμαστε στην αγάπη, είναι γεγονός πως σχεδόν όλοι μας τη γνωρίσαμε μέσα από τη φροντίδα και τη ζεστασιά που μας πρόσφεραν οι άνθρωποι οι οποίοι μας μεγάλωσαν.

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, οι περισσότεροι από εμάς οργανώνουμε τις γιορτινές μας συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πού θα πάμε; Ποια στέκια θα επισκεφτούμε; Πού θα διασκεδάσουμε με τους κολλητούς; Αλήθεια όμως, μήπως ξεχνάμε κάποιους;

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και όταν αναφερόμαστε στην αγάπη, είναι γεγονός πως σχεδόν όλοι μας τη γνωρίσαμε μέσα από τη φροντίδα και τη ζεστασιά που μας πρόσφεραν οι άνθρωποι οι οποίοι μας μεγάλωσαν, εκείνοι που μας «έλουζαν» κάθε χρόνο με δώρα και αγκαλιές. Δεν αναφέρομαι απλώς στους γονείς μας, αλλά στους θείους, τις θείες, τις γιαγιάδες και τους παππούδες, που ήταν πάντα εκεί για εμάς.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ας κάνουμε τη διαφορά, αφιερώνοντας τον ελεύθερό μας χρόνο και σε εκείνους. Διότι τις γιορτές, κανείς δεν πρέπει να είναι και να νιώθει μόνος.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: