Δείτε το πρώτο αποκαλυπτικό trailer για το «Room service πλιζ!»

Η νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Room service πλιζ!», που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». 
Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν διάφορες ιστορίες (αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιδεολογικών αντιθέσεων) και φάρσες. Θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από guest εμφανίσεις, ανάμεσά τους και συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.
Στη σειρά πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις, που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.
Ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε στο Instagram το πρώτο αποκαλυπτικό trailer (η ανάρτηση που ακολουθεί έχει δύο βίντεο), στο οποίο βλέπουμε – μεταξύ άλλων – τη Βαλέρια Κουρούπη, τον Κώστα Καραφώτη, τον Παντελή Καναράκη, την Κωνσταντία Χριστοφορίδου και τον Ησαΐα Ματιάμπα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨Room Service, πλιζ✨ Ενα ξενοδοχείο που παλεύει να γίνει 5αστερο! Πώς θα συμβεί αυτό; #StayTuned #SkaitvGR #ISeiratouSkai #OloiStonSkai #RoomServicePliz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: