Δείτε τις συζύγους των πλουσιότερων ανδρών του κόσμου (φωτό)

Αποτελούν μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και το σίγουρο είναι πως αν ήταν εργένηδες, θα είχαν ουρές με επίδοξες νύφες να τους περιμένουν. Οι ίδιοι όμως επέλεξαν

να παντρευτούν και ζουν ήρεμα με την οικογένεια τους χωρίς να θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Πως μοιάζουν όμως οι σύζυγοι αυτών των δισεκατομμυριούχων; Πολλές φορές, οι γυναίκες αυτές είναι τόσο διακριτικές που κανείς δε ξέρει ακριβώς το πρόσωπο τους.

Παρακάτω όμως, μπορείτε να τις δείτε πλάι στους άντρες τους, την ώρα που πηγαίνουν μαζί βόλτα ή τους συνοδεύουν σε κάποια εκδήλωση.

1. Mark Zuckerberg & Priscilla Chan:

Μέχρι το Νοέμβριο του 2016  η περιουσία του ιδρυτή του Facebook ανερχόταν σε περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε τη πλέον σύζυγο του όταν ακόμα ήταν φοιτητής και την παντρεύτηκε το 2012. Εκείνη πάντα υποστήριζε τις τολμηρές και έξυπνες ιδέες του. Το 2015 μάλιστα, απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

2. Warren Buffet & Astrid Menks:

Ο Warren Buffet είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές παγκοσμίως, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε την Astrid Menks τη δεκαετία του 1970, όταν εκείνη δούλευε σαν σερβιτόρα. Μεταξύ τους έχουν 16 χρόνια διαφορά, όμως αυτό δε φαίνεται να στάθηκε ποτέ εμπόδιο ανάμεσα τους.

3. Larry Page & Lucinda Southworth:

Ο Larry Page είναι ένας από τους ιδρυτές της Google, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά τη σύντροφο του, λίγα πράγματα είναι γνωστά για εκείνη, όπως το ότι είναι μικρότερη του κατά 7 χρόνια. Η ίδια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ παντρεύτηκε τον Page λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους.

4. Jeff & MacKenzie Bezos:

Ο ιδρυτής του Amazon, με περιουσία που ξεπερνά τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, γνωρίστηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του το 1992 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά, ενώ έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Οι δύο τους δούλευαν στα διπλανά γραφεία και όπως η MacKenzie αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη της, δε μπορούσε να αντισταθεί στο γέλιο του Jeff.

5. Richard & Joan Branson: 

Η περιουσία του ιδρυτή της Virgin Group ανέρχεται στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε τη Joan σε ένα παλαιοπωλείο και παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν παντρεμένη, ο ίδιος την πολιορκούσε ασταμάτητα για ένα χρόνο. Τελικά η Joan άφησε τον άντρα της και παντρεύτηκε το μεγάλο της θαυμαστή, ενώ απέκτησαν μαζί δυο παιδιά.

6. Amancio Ortega & Flora Perez Marcote:

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου της Inditex, υπολογίζεται ότι έχει περιουσία που ξεπερνά τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσο για τη σύζυγο του, ήταν για χρόνια γραμματέας του και την παντρεύτηκε 2001.

 | E-Radio.gr  

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: