Δείτε τα ρολόγια που φορούν 4 παγκόσμιοι ηγέτες

Για πολλούς άντρες τα ρολόγια είναι ένας τρόπος να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ και την οικονομική τους κατάσταση, και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους παγκόσμιους ηγέτες. Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή ρολογιών, η αξία της οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις φτάνει τις 700.000 δολάρια. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει και γνωρίζουν από ρολόγια, σπάνια ή ακόμα και ποτέ, δεν θα τον δουν χωρίς ένα εντυπωσιακό κομμάτι στον καρπό του.

Ο Πούτιν φυσικά δεν είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που έχει εξαιρετικό γούστο όσον αφορά τα ρολόγια, καθώς ο Πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, έχει φορέσει κατα καιρούς υπέροχα ρολόγια, και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα ρολόγια που φιγούραραν στον καρπό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σίγουρα η λίστα είναι πολύ μεγάλη, και περιλαμβάνει τον Μπαράκ Ομπάμα με το Tag Heuer Aquaracer που φορούσε επί 15 χρόνια, τον Τζόρτζ Μπους, ο οποίος φορούσε ένα Timex αξίας 43 δολαριών και τον Νικολά Σαρκοζί με το Patek Philippe από λευκόχρυσο, αξίας 70.000 δολαρίων. Σήμερα ωστόσο, θα ασχοληθούμε με τα ρολόγια που φορούν 4 σημερινοί παγκόμιοι ηγέτες.

Ντόναλντ Τραμπ

Ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του στις εκλογές του 2016, φορούσε ένα Vacheron Constantin Historiques Ultra-Fine του 1968 με κάσα από ροζ χρυσό. Παρά τις κακές του αποφάσεις σε άλλους τομείς – όπως το να περπατήσει μπροστά από την Βασίλισσα Ελισάβετ – σίγουρα ξέρει να επιλέγει κομψά ρολόγια. Έχει εντοπιστεί επίσης να φορά ένα Patek Philippe Ellipse και ένα Rolex Day-Date.

Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι λάτρης της υψηλής ωρολογοποιίας και τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον οίκο A. Lange & Söhne, του οποίου τα ρολόγια εκτός από υπέροχα είναι και εξαιρετικά ακριβά (ένα ρολόι μπορεί να κοστίσει και 500.000 δολάρια). Όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει μια τεράστια συλλογή ρολογιών, ωστόσο έχει εμφανιστεί αρκετές φορές φορώντας ένα IWC Mark XVII, του οποίου το κόστος δεν είναι πάνω απο 5.000 δολάρια.

Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είναι λάτρης της υψηλής ωρολογοποιίας, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσει ένα αντίστοιχο ρολόι, λόγω των κυρώσεων στην Βόρεια Κορέα από τον ΟΗΕ, οι οποίες απαγορεύουν την εξαγωγή ειδών πολυτελείας στην χώρα του, λόγω της απειλής με τους πυρηνικούς πυραύλους. Έτσι, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει εμφανιστεί φορώντας ένα λιγότερο ακριβό ρολόι με κίνηση χαλαζία, το οποίο ονομάζεται Museum Movado και κοστίζει λιγότερο από 500 δολάρια.

Τζάστιν Τριντό

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές φορώντας ένα υπέροχο IWC Regulateur με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό pilot ρολόι, το οποίο του προσδίδει μοναδικό στυλ.

Πηγή: perpetual.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: