Δείτε ΠΩΣ Εκπαιδεύουν Πραγματικά τις Αεροσυνοδούς στην Κίνα και θα σας πέσει το Σαγόνι! Ειδικά αυτό με το Μαχαίρι Είναι..

Η ασφάλεια αποτελεί επίσης μεγάλη προτεραιότητα στο Κολλέγιο. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές τάξεις όπου οι μαθητές διδάσκονται δεξιότητες επιβίωσης και τεχνικές πολεμικής τέχνης όπως Kung Fu και Taekwondo.

Ορισμένα μαθήματα πολεμικών τεχνών πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο και μοιάζουν περισσότερο με εκπαίδευση πολεμιστών και όχι αεροσυνοδών.

Τα κορίτσια εργάζονται σκληρά για να γίνουν πιο γερά και να αυξήσουν τη δύναμη τους. Εκπαιδεύονται για να περάσουν εμπόδια καθώς και για να σταματήσουν μια επίθεση με όπλο. Για να γίνουν επιτυχημένοι αεροσυνοδοί και να πάρουν το πτυχίο τους, οι μαθητές πρέπει να σπάσουν μια κεραμική πλάκα με το ένα χέρι με την πρώτη δοκιμή.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα μαθήματα στα οποία διδάσκονται το πώς να εξουδετερώσουν τις προθέσεις ενός εγκληματία ή τρομοκράτη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά αυτές οι γοητευτικές κυρίες υποβάλλονται σε αυστηρή και έντονη εκπαίδευση για να κάνουν κάθε επιβάτη να αισθάνεται ασφαλής και άνετος στο αεροπλάνο.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: