Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τσάκας από το Big Brother (φωτό)

Θα θυμάστε βέβαια το πρώτο reality σόου που κατέκλυσε την ελληνική τηλεόραση το 2001 –ακριβώς πριν 13 ολόκληρα χρόνια-, το Big Brother το οποίο έφερε φοβερές καινοτομίες για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα.

 

Και ο Τσάκας, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού πέρασε στο πάνθεον των παικτών reality, κερδίζοντας 150,000 ευρώ χρηματικό έπαθλο αλλά και τη δημοφιλία για αρκετό καιρό. Τι κάνει όμως, μετά από τόσα χρόνια;

Όσοι παρακολούθησαν την πορεία του, θα θυμούνται ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τσάκας έκανε τον έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια.

Η συνέχεια όμως ήταν πιο δύσκολη από αυτή που περίμενε… Η ζωή δεν υπήρξε πολύ γενναιόδωρη μαζί του αφού άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ζούσε στο χωριό του, τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας. Μαζί του η γυναίκα του Άνια και ο γιος τους Δημήτρης. Τότε δήλωνε πως η τηλεόραση τον κατέστρεψε. «Η τηλεόραση διέλυσε το σπίτι μου!», τόνιζε. Η πρώτη σύζυγός του Άνια τον χώρισε καθώς ένιωθε αιχμάλωτη σε αυτή τη σχέση, με τα φλας και τα κανάλια διαρκώς από πάνω τους.

Ο ίδιος συνέχισε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες μέχρι που τελικά αποφάσισε να αλλάξει ριζικά ζωή.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: