Δείτε πώς είναι σήμερα 5 άνθρωποι που γνωρίσαμε σε παλιές διαφημίσεις (εικόνες)

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πράγματα που σε κάνουν να καταλάβεις ότι μεγάλωσες, είναι οι παλιές διαφημίσεις, εκείνες που έβλεπες ως παιδί στην τηλεόραση ή σε παλιά περιοδικά. Να πώς είναι σήμερα 5 άνθρωποι που γνωρίσαμε σε παλιές διαφημίσεις.

Τo παιδάκι της Kinder

Ο Günter Euringer ήταν το πρόσωπο της λατρεμένης μας σοκολάτας από το 1973 μέχρι το 2005. Σήμερα είναι 52  ετών και δουλεύει ως cameraman και γράφει την αυτοβιογραφία του με τίτλο The Chocolate Boy!

Ο αντικαταστάτης του

Ο λόγος για τον Josh Bateson, που δουλεύει ως μοντέλο. Βρίσκεται στη συσκευασία της Kinder από το 2005.

O άνδρας από την διαφήμιση Marlboro

Ο Darrell Winfield είναι από τους ελάχιστους πραγματικούς cowboys που εμφανίστηκαν στις διαφημίσεις της εταιρίας. Πόζαρε σε πόστερ για πρώτη φορά το 1968. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι πέθανε το 2015 από καρκίνο στον πνεύμονα.

Tο πρόσωπο του KFC

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που όλοι έχουμε δει έστω μια φορά στη ζωή μας. Ανήκει στο δημιουργό της αλυσίδας κι εμπνευστή της μυστικής συνταγής για το κοτόπουλο Colonel Sanders.

To κοριτσάκι της Pepsi

Ένα πολύ γλυκό, σγουρομάλλικο κορίτσι έγινε στα τέλη των 90s αρχές 00s η σταρ της Pepsi. Ήταν η αδερφή του Jesse Eisenberg, Hallie. Τώρα είναι 24 και δουλεύει ως ηθοποιός.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: