Δείτε φωτογραφία: Ο 34χρονος τζιχαντιστής με καλάσνικοφ στο πεδίο της μάχης

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δράση του 34χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική για συμμετοχή στον ISIS.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο 34χρονος ιρακινός που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας κρατάει ένα καλάσνικοφ και έχει δίπλα του άλλα μέλη της οργάνωσης μπροστά από ένα τανκ!

Σήμερα λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο 34χρονος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί ενώπιον του ανακριτή και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες φέρεται να έχει παραδεχτεί τη συμμετοχή του στην οργάνωση.

Ο ιρακινός έχει χάσει το αριστερό του πόδι μετά από σοβαρό τραυματισμό του. Όπως εξήγησε νοσηλεύτηκε σε δυο νοσοκομεία και δεν κατάφερε να αποφύγει τον ακρωτηριασμό.

Ποιος είναι ο συλληφθείς

Μέσω Λέσβου μαζί με τη γυναίκα του και τα τέσσερα , ήρθαν στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στα Πατήσια, ενώ ο ίδιος έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα με φασόν ενός Πακιστανού, που ζει νόμιμα στη χώρα μας. Η Αντιτρομοκρατική που τον εντόπισε και χαρτογράφησε τις κινήσεις και τις επαφές του, διαπίστωσε πως ήταν, όπως χαρακτηριστικά λένε, «ήσυχος», δεν είχε καμία επαφή με εξτρεμιστικές ομάδες και έψαχνε τρόπο να φύγει για την κεντρική Ευρώπη.

Είχε καταθέσει δύο αιτήσεις ασύλου οι οποίες είχαν απορριφθεί, ενω εκκρεμούσε η απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει επικαλούμενος ανθρωπιστικούς λόγους.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα στα Πατήσια, εξετάζουν τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή, ενώ έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ το κινητό του, προκειμένου να ψαχτεί και να ανασυρθεί ακόμη και υλικό που έχει διαγραφεί απο τη μνήμη του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: