"Δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ σκιά ενός άντρα"

«Δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ σκιά ενός άντρα»

"Δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ σκιά ενός άντρα"
Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: Όταν είδα μία παράσταση του Βολανάκη. Είχα τελειώσει το Λύκειο και εκεί αισθάνθηκα πως αυτό θέλω να κάνω. Στο σχολείο όταν είχα πει ένα ποίημα ήμουν η χειρότερη και όταν το ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου θύμισε εκείνο το σκηνικό. Στην πορεία όμως τους έπεισα. Τώρα η μητέρα μου συγκινείται αλλά είναι και πολύ αυστηρός κριτής μου.

Στη συνέχεια είπε: Δυσκολίες αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες και αυτές που είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και αυτές που βρίσκονται στη σκιά ενός άντρα. Από ιδιοσυγκρασία δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ σκιά ενός άντρα αλλά θα χαιρόμουν για τη δύναμη και την επιτυχία του.

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δημόσιες σχέσεις που χρειάζονται για να επιβιώσει στο επάγγελμα του ηθοποιού:

Αυτές είναι αμφίδρομες σχέσεις. Δεν ήμουν ποτέ καλή σε αυτό. Ζούμε σε μια μικρή χώρα που τα πράγματα λειτουργούν με βάση τις συντεχνίες και τις συμπάθειες. Δεν ανήκα σε αυτό το κομμάτι. Αντιμετωπίζω ανθρώπους με ευγένεια αλλά ποτέ δεν επιδιώκω κάτι περαιτέρω από το δεδομένο μιας στιγμής, μιας συνάντησης επαγγελματικής.

Όσο για το φλερτ είπε: Με φλερτάρουν όπως παλιά, όπως όταν ήμουν 18, πριν γίνω γνωστή. Ό,τι συνέβαινε και σε κανονικά, λογικά πλαίσια. Για να σε φλερτάρουν πρέπει να δείχνεις και διαθέσιμος. Εγώ βαριέμαι να φλερτάρω, υπάρχουν κάποιοι που φλερτάρουν ακόμα κι αν είναι σε σχέση χωρίς να σημαίνει κάτι κακό για τη σχέση τους, απλά τους ανεβάζει. Εγώ βαριέμαι.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: