Dating apps: Τα 6 πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη γνωριμία

Ακολουθώντας αυτά τα tips, θα γίνεις expert στις εφαρμογές γνωριμιών!

Είτε μόλις χώρισες είτε ανήκεις καιρό στο club των ελεύθερων, οι εφαρμογές γνωριμιών αποτελούν πλέον τον πιο cool  και εύκολο τρόπο να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου.

Ωστόσο, οι διαδικτυακές γνωριμίες ενέχουν πολλούς κινδύνους και θα το έχεις διαπιστώσει και μόνη σου αν έχεις ήδη εγγραφεί σε κάποιο . Είμαι σίγουρη πως θα έχουν υπάρξει πολλές φορές που έχει περάσει από το μυαλό σου να εγκαταλείψεις τα… ραντεβού στα τυφλά και να επικεντρωθείς στις τετ-α-τετ γνωριμίες.

 

Πριν το κάνεις, όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε προστατέψουμε από τα ατυχή ραντεβού και να σου μάθουμε τρόπους με τους οποίους θα γίνεις ειδική τόσο στη χρήση των dating apps όσο και στην επιλογή των… dates!

Πες ξεκάθαρα τι θέλεις ή τι ψάχνεις αυτό τον καιρό

Μπορεί να έχεις κουραστεί από τις μακροχρόνιες σχέσεις και να ψάχνεις για κάτι πιο εφήμερο, ή να ψάχνεις για τον άντρα της ζωής σου και να βρίσκεται στη φάση που θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια για να βγεις με κάποιον που έχει αντίθετα θέλω, γιατί είναι δεδομένο ότι το ραντεβού θα αποτύχει παταγωδώς και εσύ θα απογοητευτείς. Επομένως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσδιορίσεις στον άλλον τι ακριβώς ψάχνεις αυτόν τον καιρό, ώστε να είσαι ξεκάθαρη τόσο απέναντί του όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό και να μη βγεις απλά επειδή ενθουσιάστηκες με την ωραία του εμφάνιση ή με το έξυπνο λέγειν του.

Πες την αλήθεια και μόνο την αλήθεια για σένα

Μίλα για τον εαυτό σου και αποκάλυψε τα πραγματικά στοιχεία του χαρακτήρα και της ζωής σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε γνωρίσει ο άλλος και να πας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ραντεβού, από το να έχεις μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για σένα, και να απαιτήσεις φυσικά και από τον άλλο να κάνει το ίδιο. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην απογοητευτεί κανείς από τους δύο μόλις έρθει η ώρα να γνωριστείτε από κοντά.

Μην απογοητευτείς από τον πρώτο που θα βγεις- υπάρχουν χιλιάδες άλλοι για να επιλέξεις

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις δεκάδες ραντεβού μέχρι να συναντήσεις τον έναν και μοναδικό που θα κλέψει την καρδιά σου και θα είναι ο ιδανικός για σένα. Το σημαντικό είναι να μην απογοητευτείς αν ο πρώτος που θα επιλέξεις να βγεις, δεν είναι αυτός που προσδοκούσες. Οι φωτογραφίες πολλές φορες ξεγελούν… Άλλο πειρμένεις και άλλο σου “ ρχεται. Ή μπορεί πολύ απλά η χημεία σας να μην… κολλάει βρε παιδί μου. Το θέμα είναι ένα: να μη σταματήσεις στο νούμερο είναι και να συνεχίσεις να ελπίζεις. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, δώσ” τους μια ευκαιρία. Αν δε λειτουργήσει το πρώτο ραντεβού, πέρνα στο επόμενο!

Απόκτησε την παλιά σου αυτοπεποίηθηση

Αν έχεις καιρό να βγεις ραντεβού και έχεις ξεχάσει πώς είναι, τα dating apps μπορούν πολύ εύκολα να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι η μπογιά σου… περνάει ακόμα. Μην ξεμυαλιστείς, όμως, και αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού μόνο και μόνο για να πάρεις επιβεβαίωση, γιατί αν το σκέφτεσαι έτσι, θα πέσεις στην παγίδα να μην έχεις σωστή κρίση και αυτό θα οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία. Γι” αυτό, πριν κάνεις οτιδήποτε, επανάφερε την παλιά σου αυτοπεποίθηση και βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δε θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις!

Βάλε προτεραιότητες για να μη… χάσεις τον μπούσουλα

Σε καταλαβαίνω, έχεις ενθουσιαστεί και θέλεις να βγαίνεις συνέχεια ραντεβού μέχρι να συναντήσεις τον απόλυτο έρωτα. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και να μην αφήσεις τα ραντεβού να σε συνεπάρουν τελείως, γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνήσεις μια μέρα και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αφήσει πίσω πολύ σημαντικά πράγματα και έχεις χάσει εντελώς τον έλεγχο της ζωής σου. Κάτι που μπορεί να σε κάνει να παρατήσεις εντελώς τις εφαρμογές γνωριμιών πριν το σκεφτείς καλά και πριν προλάβεις να γνωρίσεις τον σωστό για σένα άντρα!

Συμπεριφέρσου όπως θέλεις να συμπεριφερθούν οι άλλοι σε σένα

Κάτι που συμβαίνει συχνά, είναι να κανονίζεται ένα ραντεβού και ο ένας από τους δύο να μην εμφανίζεται ποτέ. Μη γίνεις ένα από αυτά τα άτομα! Θυμήσου ότι πίσω απ΄ολα μηνύματα βρίσκεται ένας πραγματικός άνθρωπος που μπορεί να έχει αληθινά και έντονα συναισθήματα για σένα. Γι” αυτό, μη φερθείς ποτέ με τρόπο που δε θα ήθελες να φερθούν σε σένα. Να θυμάσαι ότι το κάρμα επιστρέφει πάντα συμπεριφορές!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: