Δάσκαλος αποκεφάλισε ειδικευόμενη γιατρό γιατί αρνήθηκε την πρόταση γάμου του

Ο 26χρονος δάσκαλος Σίγκνις Μπακένοφ από το Καζακστάν, ήταν σφοδρά ερωτευμένος με την 21 ετών ειδικευόμενη γιατρό Ναζέρκε Μπεκζάνοβα. Ο έρωτας τους έφτανε σε επίπεδα παράνοιας πολλές φορές και η γιατρός το είχε καταλάβει.

Ο δάσκαλος είχε αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ή θα είναι μαζί στη ζωή ή θα είναι μαζί στον θάνατο. Η Ναζέρκε όμως δεν είχε δώσει σημασία.

Ο δάσκαλος και η ειδικευόμενη γιατρός έκαναν παρέα αλλά εκείνη του το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως τον έβλεπε καθαρά φιλικά. Εξάλλου και οι γονείς της δεν τον έβλεπαν με καλό μάτι.

Πριν λίγες ημέρες πήγε να την πάρει από το νοσοκομείο, μετά τη βάρδια της για να την γυρίσει στο σπίτι. Μέσα στο αυτοκίνητο, ένα Νταεγού, ο Σίγκνις αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε αρχικά, και μετά το πρώτο σοκ του είπε ευγενικά «όχι για πολλούς λόγους».

Τότε ο δάσκαλος έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και την κατέσφαξε μέσα στο αμάξι, κόβοντας της το κεφάλι, πέρα για πέρα.

Στη συνέχεια μέσα στα αίματα έγραψε ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε να ταφεί μαζί της. Μόλις το έγραψε έστρεψε το μαχαίρι στην κοιλιά του και αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Πηγή: topontiki.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: