Daisy print: Το αναπάντεχο μοτίβο που θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Daisy print: Το αναπάντεχο μοτίβο που θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Μπορεί η μονοχρωμία στα ρούχα να «ξεκουράζει» το μάτι σου, να σε βοηθά να δημιουργείς minimal και πιο σοφιστικέ looks και να σου χαρίζει φινέτσα, αλλά καλοκαίρι χωρίς prints δεν είναι καλοκαίρι. Παραδέξου το!

Έως τώρα έχουμε δει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους γεωμετρικά prints, polka dots, το all-time classic λεοπάρ, αλλά και το zebra print. Από κανένα, όμως, καλοκαίρι δε γίνεται να λείπουν τα floral μοτίβα. Λουλούδια σε oversized εκδοχή, αλλά και πιο μικροσκοπικά, σε έντονα και φωτεινά χρώματα, αλλά και σε γήινα, έχουν κατακλύσει τα accounts των fashion bloggers υπενθυμίζοντάς μας ότι η μόδα ποτέ δε μένει στάσιμη, αλλά και ότι εμείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάνουμε το στυλ μας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery ένα ρετρό, αισιόδοξο και ταυτόχρονα ρομαντικό floral print που θα μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι, ίσως και μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Το daisy print θα σε ταξιδέψει σε φρέσκους, μοσχομυριστούς κήπους και αυλές της επαρχίας, θα σου φέρει στο νου αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού όταν μαδούσες μαργαρίτες για να δεις… αν τελικά σ’ αγαπάει. Ή ίσως και να νιώσεις για λίγο η Λόρα στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Ποιος ξέρει; Το ζήτημα είναι ένα: να υιοθετήσεις αυτό το trend φορώντας ρούχα με χαρούμενες μαργαρίτες, είτε με πιο διακριτικές, είτε με πιο μεγάλες κι εντυπωσιακές και να βιώσεις το πιο αέρινο, χαρούμενο, ανέμελο και στυλάτο καλοκαίρι της ζωής σου!

Cover photo: @natashattodd

Διάβασε ακόμα: 7 διαφορετικοί τρόποι να εντάξεις τα puff sleeves στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: