Δ. Παπαδημούλης: «Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν θεό τον Λεβέντη»

«Το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης είναι ένα σενάριο που εξυπηρετεί όσους θα ήθελαν οικουμενική συγκάλυψη και ασυλία» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.
Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, η ιδέα της οικουμενικής κυβέρνησης στην Ελλάδα είναι λάθος, γιατί κάθε κυβέρνηση χρειάζεται και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης. «Συνεννόηση και διάλογος δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι στην κυβέρνηση», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε ως «ένα από τα παράδοξα της περιόδου» το ότι «εμφανίζεται ο κ. Λεβέντης ως ρυθμιστής της πολιτικής ζωής». «Την οικουμενική κυβέρνηση δεν την επιθυμεί -ούτε την προτείνει- ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Ν.Δ., τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Βουλής. Αν ορισμένα συμφέροντα την επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους και αποφάσισαν να κάνουν Θεό τον Λεβέντη που την προτείνει, δεν καταργεί την παραπάνω αλήθεια», σημείωσε ο ευρωβουλευτής.
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως είδε «έναν Πρωθυπουργό αποφασισμένο να υλοποιήσει τη συμφωνία, να διαπραγματευτεί το καλύτερο δυνατό για τη χώρα, έναν Πρωθυπουργό πιο σίγουρο για τη χώρα, τον εαυτό του και για την κυβέρνηση και πιο ώριμο για τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα».

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: