Cutcuutur: Το brand που έκανε τα laser cuts συνώνυμο της κομψότητας επιστρέφει με μια νέα συλλογή

Τα basics αυτού του χειμώνα δεν είναι όσο συνηθισμένα θα περίμενες.

Tο CUTCUUTUR είναι ένα ελληνικό label που ιδρύθηκε το 2015 και από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί συλλογές που αποτελούνται από seasonless κομμάτια με καινοτόμο χαρακτήρα και αρχιτεκτονικό design. Oι σχεδιαστές του, έχοντας σπουδάσει και οι ίδιοι αρχιτεκτονική, εμπνέονται από τις γεωμετρικές φόρμες και τη σύγχρονη τεχνολογία γι’ αυτό και ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των ρούχων τους, πέρα από τις αυστηρές μονοχρωμίες, είναι τα laser cuts «κοψίματα».

Cutcuutur: Το brand που έκανε τα laser cuts συνώνυμο της κομψότητας επιστρέφει με μια νέα συλλογή

And Just Like That… η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

Φέτος, στη νέα τους συλλογή, εκτός από τα all time classic φούτερ τους και τις midi φούστες με τα τριγωνικά σχέδια, βλέπουμε και three colors δημιουργίες, sexy mini φορέματα, meshy tops και «έξυπνα» μπραλέ που μπορούν να φορεθούν και ως μπλούζα με ψηλόμεσο παντελόνι και blazer.

F/W 2021

H συλλογή CUTCUUTUR AW21 έχει όλη να κάνει με το «high-style» και είναι κατασκευασμένη από καινοτόμα υλικά και υψηλής ποιότητας υφάσματα, ώστε να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό «statement κομμάτι» για κάθε ένα από τα ρούχα της. Τόσο οι μπλούζες, όσο και τα φορέματα, τα shorts και φυσικά τα παντελόνια του brand, αποτελούν τα βασικά κομμάτια μίας well-edited γκαρνταρόμπας. Είναι όλα κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα, σατέν, crepe και βαμβακερά υφάσματα και συνδυάζουν την athleisure αισθητική με το κομψό street wear.

Σε μαύρες, λευκές, μπορντό, χακί και μπλε αποχρώσεις, τα νέα CUTCUUTUR ρούχα είναι must have για κάθε γυναίκα που το coolness αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς και θέλει να κάνει statement με κάθε της εμφάνιση. Γιατί αν θες να ξεχωρίζεις με το στυλ σου πρέπει να φοράς και ρούχα μοναδικά… σαν και σένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That… Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

 And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: