Curvy Style: 5 tips για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά total white σύνολα

Curvy Style: 5 tips για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά total white σύνολα

Μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις την απόλυτη λευκή εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι.

Μερικές φορές, φοβάσαι να φορέσεις total white σύνολα λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζει το χρώμα, αλλά εμείς θα σου αποδείξουμε πως όχι μόνο μπορείς, αλλά θα εντυπωσιάσεις κιόλας. Ευτυχώς, έχουμε μερικά εξαιρετικά curvy πρότυπα, όπως η Ashley Graham, η οποία μας δείχνει πως να φορέσεις το πιο διαχρονικό χρώμα (το λευκό, δηλαδή) με αυτοπεποίθηση.

Εκρού, κρεμ, ιβουάρ: Πώς να φορέσεις αποχρώσεις του λευκού αυτήν τη σεζόν

5 tips που πρέπει να θυμάσαι:

Εφαρμογή: Όταν φοράς λευκό, η εφαρμογή θα απογειώσει ή θα καταστρέψει το απίστευτο σύνολό σου. Με τα φαρδιά, oversized κομμάτια, δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, αφού από τη φύση τους συνδέονται με την κομψότητα και επιτρέπουν στο σώμα να αναπνεύσει με τον πιο classy αέρα.

Ύφασμα: Ακόμα και αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και να επιλέξεις ένα λίγο πιο χοντρό ύφασμα. Το λεπτό λευκό ύφασμα θα διαγράψει το εσώρουχό σου, κάτι που καμία δε θέλει να της συμβεί.

Κάνε layering: Κάνε layering το λευκό με διαφορετικές υφές και prints. Με αυτόν τον ζεστό καιρό, επίλεξε ένα ελαφρύ ρούχο, όπως ένα γιλέκο ή ένα εφαρμοστό τζιν μπουφάν.

Πρόσθεσε χρώμα: Μη φοβηθείς να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος στην εμφάνισή σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό μέσω των παπουτσιών σου, ακόμα και μέσω των αξεσουάρ, όπως μέσω μιας τσάντας με έντονα χρώματα.

Πρόσθεσε αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ είναι ο τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσεις ένα σύνολο. Πρόσθεσε ένα μακρύ κολιέ, μερικά βραχιόλια ή ακόμα και ένα statement δαχτυλίδι στο λευκό σύνολό σου.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις πώς οι αγαπημένες μας influencers φοράνε το λευκό φέτος το καλοκαίρι!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: