Curvy Style: 10 κομψά παλτό που θα σε κρατήσουν ζεστή όλη τη σεζόν

Curvy Style: 10 κομψά παλτό που θα σε κρατήσουν ζεστή όλη τη σεζόν

Φόρεσε αυτά τα size-inclusive παλτό που είναι τόσο στυλάτα όσο και ζεστά!

Τα παλτό είναι τα κυρίαρχα πανωφόρια του χειμώνα – τα πιο διαχρονικά και τα πιο κομψά. Ένα καλής ποιότητας παλτό που εφαρμόζει καλά είναι απαραίτητο για να παραμείνεις ζεστή κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού. Θα σε συντροφεύει για πολλές σεζόν, κυρίως αν το φροντίζεις κατάλληλα. Δεν είναι μόνο ένα ρούχο που θα φορεθεί πολύ, αλλά είναι επίσης το item που θα μπορούν να δουν όλοι πάνω σου. Γι’ αυτό και η επιλογή του είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική απόφαση.

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα χειμωνιάτικα παλτό είναι κατασκευασμένα από ζεστά υφάσματα, όπως μαλλί, φλις και συνθετική γούνα. Και τα καλύτερα έρχονται σε διάφορα στυλ και χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των peacoats και των puffer jackets γνωστά και ως down jackets. Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά, μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να βρεις το σωστό κομμάτι για εσένα. Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις το κατάλληλο παλτό αν είσαι curvy κορίτσι, ώστε να κάθεται «γάντι» επάνω σου και πάνω από όλα να σε κολακεύει.

4 τάσεις στα παλτό που όλες θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε

Πώς να ψωνίσεις το καλύτερο παλτό

Δοκίμασέ το:

Όταν ψωνίζεις για παλτό, σου προτείνω να το δοκιμάσεις πρώτα για να δεις πώς εφαρμόζει πάνω σου. Έλεγξε εάν οι ραφές ώμων ευθυγραμμίζονται σωστά και βεβαιώσου ότι δε σε σφίγγει στο στήθος και στη μέση. Αν δυσκολεύεσαι να κουμπώσεις ή να κλείσεις με φερμουάρ το παλτό σου, αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι πολύ σφιχτό. Σε αυτήν την περίπτωση δοκίμασε ένα σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Layering:

Φόρεσε από κάτω και άλλα ρούχα πριν δοκιμάσεις το παλτό σου. Θα πρέπει να δοκιμάσεις αρκετά διαφορετικά μεγέθη για να δεις αν προτιμάς κάτι εφαρμοστό ή χαλαρό.

Αναζήτησε υφάσματα υψηλής ποιότητας:

Ο σκοπός ενός παλτό είναι να σε κρατήσει ζεστή και να σε προστατέψει από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αναζήτησε λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας, όπως κουκούλες από συνθετική γούνα, τσέπες με επένδυση από fleece και παλτό με διπλό φερμουάρ.

Πρόσeξε το μήκος:

Το παλτό πρέπει να είναι σε αναλογία με το ύψος του σώματός σου. Εάν είσαι μικροκαμωμένη, αναζήτησε ένα παλτό που φτάνει ακριβώς πάνω από το γόνατό σου. Εάν είσαι πιο ψηλή, μπορείς να φορέσεις ένα maxi παλτό αλλά και παλτό που φτάνει πάνω από το γόνατό σου.

Επίλεξε το αγαπημένο σου στυλ:

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές σιλουέτες, υφές και χρώματα για να διαλέξεις. Για καθημερινή χρήση, είναι ιδανικό να έχεις μερικές επιλογές για διαφορετικές περιστάσεις. Για πιο επίσημα events, θέλεις να επιλέξεις μια πιο κομψή επιλογή.

Τώρα που γνωρίζεις περισσότερα για το πώς να επιλέξεις ένα σωστό παλτό, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα κομμάτια που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα. Φόρεσέ τα κανονικά είτε ριγμένα χαλαρά στους ώμους, όπως προστάζει η τάση και συνδύασέ τα με ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες!

Πηγή κεντρικής φωτογαφίας: @lcchan

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: