Critics' Choice Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι έμεινες με το στόμα ανοιχτό με τις δημιουργίες που διάλεξαν οι όμορφες κυρίες – σίγουρα με μερικές, ελάχιστες θα έλεγα, εξαιρέσεις – αλλά αυτό που σίγουρα θα προσέξεις είναι ότι η κομψότητα έχει υπερβεί την υπερβολή και τις προσπάθειες εντυπωσιασμούς κι αυτό επιβεβαιώνει και η Lady Gaga. Ας δούμε όμως αυτές που μας άρεσαν αναλυτικά, ξεκινώντας από την νικήτρια της κατηγορίες καλύτερης ηθοποιού Lady Gaga.

Lady Gaga

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η απόλυτη κυριαρχία της μινιμαλιστικής κομψότητας στην υπερβολή της (λόγω της ουράς) διάλεξε η Lady Gaga. Το Calvin Klein by Appointment φόρεμά της μπορεί να μην την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα του παραμυθιού, όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία, αλλά κατάφερε να αποδώσει το στιλ της καλλιτέχνιδας, η οποία μας έχει εκπλήξει θετικά.

Charlize Theron

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην είναι στις πρώτες θέσεις με τις καλοντυμένες σε κάθε κόκκινο χαλί. Κι αυτή τη φορά, η Charlize Theron διάλεξε μία δημιουργία Givenchy Haute Couture, με εξαιρετικό top και λάμψη που δεν έμοιαζε καθόλου υπερβολική. Μάλλον έχει βρει τον τρόπο να δίνει την ένταση και το glam στις ποσότητες που χρειάζεται ανάλογα με την περίσταση και το highlight της εμφάνισή της κάθε φορά μεταφέρεται από το outfit στο beauty look και τούμπαλιν.

Julia Roberts

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Κάτι σου θυμίζει η εμφάνιση αυτή της Julia Roberts; Κι εμάς, αφού το ίδιο ακριβώς στιλ διάλεξε και στις Χρυσές Σφαίρες. Από την άλλη, θα την δικαιολογήσω, λέγοντας ότι δεν παρακάμπτεις μία πετυχημένη συνταγή, ειδικά μετά από χρόνια αδιάφορων εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί. Γι” αυτό, η ασπρόμαυρη δημιουργία Louis Vuitton που φόρεσε την κατατάσσει στο top 5 των εμφανίσεων της βραδιάς.

Nicole Kidman

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Armani Privé για ακόμα μία φορά διάλεξε η Nicole Kidman. Πρόκειται για μία δημιουργία που δύσκολα μπορείς κανείς να υποστηρίξει, λόγω της γραμμής του. Ωστόσο, η προσεκτική τοποθετημένη διχρωμία, βοηθά ώστε το φόρεμα να κολακεύει όσο το δυνατόν περισσότερο τη γυναικεία σιλουέτα και σίγουρα αυτή της ηθοποιού.

Emily Blunt

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η μοντέρνα Σταχτοπούτα φορά Prada και μας αρέσει πολύ. Η Emily Blunt χωρίς να ξεφεύγει πολύ από τα δικά της στιλιστικά δεδομένα, αλλά και χωρίς να σε κάνει να βαριέσαι συνεχίζει τις πετυχημένες red carpet εμφανίσεις της.

Olivia Munn

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ίσως η μόνη printed δημιουργία της βραδιάς με retro διάθεση από την Olivia Munn. Διάλεξε ένα polka dot φόρεμα Andrew Gn και φυσικά έχει μία θέση στις καλοντυμένες της βραδιάς.

Amy Adams

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Στις αποχρώσεις του μπλε κινήθηκε και πάλι η Amy Adamas, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε απλή γραμμή με ένταση στα μανίκια του οίκου Zac Posen. Τα σκουλαρίκια της ήταν αναμφίβολα η πινελιά που απογείωσε την εμφάνισή της, η οποία είχε ελφρώς βικτοριανές αναφορές, κρίνοντας από το άνοιγμα και τα κουμπάκια στο ντεκολτέ αλλά και τη γραμμή των μανικιών.

Emmy Rossum

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Το βελούδο σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα απογείωσε η Emmy Rossum με μία απλή αλλά κομψή δημιουργία του Raplh Lauren. Φυσικά το βαθύ ντεκολτέ και το statement κομμάτι στο λαιμό ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit, κάνοντάς το έτοιμο για το red carpet.

Elizabeth Olsen

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αν και δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω με το νέο της hairlook που νομίζω δεν την κολακεύει, μπορώ όμως να την συμπεριλάβω στις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς. Επέλεξε ένα mini φόρεμα Alexandre Vauthier με βαθύ ντεκολτέ που σίγουρα δεν είναι από εκείνα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι μία safe επιλογή και αναμφίβολα μέσα στα trends της σεζόν.

Maggie Gyllenhaal

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μία κλασσική επιλογή, κομψή και λαμπερή από τον οίκο Prada έκανε η Maggie Gyllenhaal, δίνοντας μία metallic πρόταση σε ένα red carpet που κυριάρχησε το λευκό και η μονοχρωμία.

Constance Wu

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μία ακόμα παραμυθένια δημιουργία του red carpet της βραδιάς φόρεσε η Constance Wu, η οποία διάλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα Rodarte. Απέδωσε το ύφος μίας σύγχρονης πριγκίπισσας τόσο με την επιλογή του φορέματος, όσο και με το beauty look της και της δίνουμε μία θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Poppy Delevingne

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν κάνει μεγάλη διαφορά αυτή η εμφάνισή της, αφού μας έχει συνηθίσει στις ρομαντικές δημιουργίες. Ωστόσο, δεν μπορείς να μην σταθείς σε αυτό το όμορφο φόρεμα του Oscar de la Renta που μάλλον θα έχει πάντα την ίδια αξία και θα είναι μία σοφή επιλογή για το κόκκινο χαλί.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: