Critic” s Choice Awards: Το red carpet στα καλύτερα του -Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

Critic s Choice Awards: Το red carpet στα καλύτερα του  Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Λος Άντζελες και Λονδίνο με το πιο hot red carpet.

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα Critic” s Choice Awards, που μετά την αναβολή της αρχικής ημερομηνίας πραγματοποίησης τους, στις 27 Ιανουαρίου, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19, έγιναν χθες, την ίδια ακριβώς βραδιά με τα βραβεία Bafta. 

Το ιδιαίτερο της φετινής απονομής είναι πως τα βραβεία έγιναν ταυτόχρονα στο Fairmount Century Plaza Hotel στο Λος Άντζελες και στο Savoy Hotel του Λονδίνου, έχοντας παράλληλα δύο αίθουσε, αλλά και δύο red carpets. Ένα κόκκινο χαλί που γέμισε με χρώμα, λάμψη, ομορφιά και τις δημιουργίες των πιο διάσημων οίκων του κόσμου. 

Τα φλας άστραψαν για τις κυρίες της έβδομης τέχνης, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την βραδιά της 27ης απονομής. Ξεχώρισαν η silver μεταλλική εμφάνιση των αδερφών Williams, με ασορτί τουαλέτες Atelier Versace, η Jada Pinkett-Smith, η οποία συνόδεψε τπν σύζυγο της Will Smith και μεγάλο νικητή της βραδιάς με μια ιδιαίτερη δημιουργία του Maison Rabih Kayrouz, αλλά και η  HoYeon Jung, ambassador του οίκου Louis Vuitton, με ένα 3D φόρεμα με όγκους. 

Τι να πει βέβαια κανείς για την υπέρτατη style queen, Lady Gaga, η οποία έφθασε αμέσως μετά την εμφάνιση της στα Bafta και πραγματικά έλαμψε για ακόμη μια φορά μέσα στην ίδια βραδιά, με το χρυσό Gucci gown που επέλεξε, με σeξι μαύρες λεπτομέρειες. 

Αγαπήσαε τις minimal yet classy επιλογές των Maggie Gyllenhaal και Kirtsen Dunst, οι οποίες και απέδειξαν πως το elegance πηγάζει από την απλότητα. Τέλος οι  Kathryn Newton, Rachel Zegler, Ariana De Bose και Zoey Deutch απογείωσαν το χρώμα, με vivid red, κίτρινο, πράσινο και εκτυφλωτικό φούξια, που ξεχώρισε. 

Δείτε στο gallery τις κορυφαίες εμφανίσεις της βραδιάς. 

Διαβάστε επίσης:

BAFTA 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της λαμπερής απονομής

Bafta 2022: Οι νικητές των φετινών βραβείων και ο απόηχος του πολέμου στην Ουκρανία

Critic’s Choice Awards 2022: Άνετη επικράτηση για Power of The Dog, Belfast, Succession & Ted Lasso

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: