Cowboy Boots: Nα ένα trend που θα μας κάνει να φοράμε όλες μπότες μέσα στην άνοιξη

Ένας από τους πιο βασικούς ενδυματολογικούς κανόνες λέει πως όσο ανοίγει ο καιρός τόσο «ελαφραίνουν τα ρούχα και τα παπούτσια». Δεν φοράμε πλέον πουλόβερ, αλλά μακρυμάνικα κλώστινα μπλουζάκια, δεν βάζουμε μπότες και καλσόν αλλά sneakers ακόμα και πέδιλα. Αυτό τουλάχιστον ξέραμε μέχρι και σήμερα, γιατί οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας του πλανήτη (aka Ralph Lauren, Tibi, Isabel Marant και Carolina Herrera) έχουν ελαφρώς διαφορετική γνώμη και την «εξέφρασαν» μέσα από τις συλλογές τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Οι cowboy boots «περπάτησαν» πάνω σε όλα αυτά τα catwalks, πέρασαν στις δημιουργίες γνωστών economy brands, όπως Mango και Zara, και φυσικά φωτογραφήθηκαν στα πόδια και στα street style looks των fashionistas σε κάθε μήκος και πλάτος της γης.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως φέτος δεν είναι ανάγκη να αποχωριστούμε τις καουμπόικες μπότες μας ούτε το καλοκαίρι. Ένα κλασικό ζευγάρι σε καφέ, μαύρη ή ανοιχτή μπεζ απόχρωση συνδυάζονται με τα πάντα: με floral mini φορέματα, με midi lingerie dresses, με στενές κοντές φούστες, με jeans, με safari shorts ακόμα και με βερμούδες ή ποδηλατικά κολάν για τις πιο τολμηρές. Αν, λοιπόν, έχεις ήδη ένα τέτοιο ζευγάρι στην κατοχή σου δες στην παρακάτω gallery τις προτάσεις των σχεδιαστών και μην βιαστείς να το «καταχωνιάσεις» στα άδυτα της παπουτσοθήκης σου… θα σου χρειαστεί και τους επόμενους μήνες!
 Tα κορίτσια του «Τhink Pig» ονειρεύονται ένα Πάσχα λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα…

Cowboy Boots: Nα ένα trend που θα μας κάνει να φοράμε όλες μπότες μέσα στην άνοιξηΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: