COSMOTE TV: Νέο pop-up κανάλι για το «Ράλι των Θεών»

–  Από τις 6 έως τις 13/9 με πλούσια αγωνιστική δράση, αφιερώματα, συνεντεύξεις & όλο το ρεπορτάζ του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις από την δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV 

– Καθημερινή, ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» 

Το «COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY», ένα νέο popup κανάλι αφιερωμένο στο «Ράλι των Θεών», έρχεται στην COSMOTE TV από τις 6 έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο «καλεντάρι» του WRC έπειτα από 8 χρόνια απουσίας και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους, καθημερινά, πλούσια κάλυψη από την αγωνιστική δράση, αφιερώματα και την ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Στην πρεμιέρα του, σήμερα ,Δευτέρα 6/9, το «COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY» θα προβάλλει στιγμιότυπα από προηγούμενα Ράλι Ακρόπολις που έμειναν στην ιστορία, από την έναρξη του θεσμού το 1951 έως σήμερα.

Στις 20.00 θα ανοίξει αυλαία η ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» με παρουσιαστές τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο και τους ρεπόρτερ Βιδιάνο Ρούσσο και Κώστα Κατέβα από το service park της Λαμίας να μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα.

Η δράση στο νέο pop-up κανάλι θα κορυφωθεί το αγωνιστικό τετραήμερο 9-12/9. Μέσω των απεσταλμένων δημοσιογράφων της, η COSMOTE TV θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία της αγωνιστικής δράσης, μεταφέροντας στους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλο το ρεπορτάζ από τις ειδικές διαδρομές και την πορεία των κορυφαίων οδηγών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

 

COSMOTE TV: Νέο pop-up κανάλι για το «Ράλι των Θεών» gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: