Core: Εντυπωσιακό κυνήγι στους ελληνικούς αγώνες motocross

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

Στις 7 & 8 Μαΐου, η πίστα της Σπερχειάδας φιλοξένησε τον δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, με συννεφιά και ασθενές βροχές, κάτι που συνέβαλε ώστε να είναι η πίστα νωπή και να έχει πολλές γραμμές και σαμάρια. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός και τις δύο μέρες, πολλοί θεατές παρευρέθηκαν για να απολαύσουν τον αγώνα από κοντά.Ένα μεγάλο μπράβο στη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας που διοργάνωσε τον αγώνα, προετοίμασε την πίστα και τις εγκαταστάσεις άψογα -υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε..

 

 

 

 

 

 

 

ΜΧ1

Παναγιώτης Κουζής επέστρεψε δυναμικά στην μεγάλη κατηγορία των 450 κερδίζοντας και τα δύο σκέλη.

Ο 16 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, σε προηγούμενη δήλωσή του στο zougla.gr, ανέφερε ότι έχει προπονηθεί σκληρά για όλους τους αγώνες που πρόκειται να τρέξει το 2022 με το νέο μηχανάκι Gas-Gas 450 που τού ετοίμασε η ομάδα Big Balls MX από την Σουηδία.

Η προπόνηση και η εμπειρία του «Mr 16» φάνηκαν από το Σάββατο που πήρε την πρώτη θέση στα χρονομετρημένα και την διπλή νίκη στον αγώνα της Κυριακής.

Φωτογραφία CP Productions — mxin.gr

Πολύ δυνατός και εξαιρετικά προετοιμασμένος εξίσου είναι και ο Γιάννης Τουρατζίδης, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση αλλά πίεζε καθ’όλη τη διάρκεια του κάθε σκέλους, επί 25 λεπτά χωρίς να χάσει από τα μάτια του τον Κουζή. Mέχρι το τέλος του αγώνα οι αθλητές «πηγαίνανε τάγμα».

Γιάννης Τουρατζίδης, Φωτογραφία: CP Productions — mxin.gr

 

Από τον αγώνα έλειπε ο Μανώλης Κρητικός λόγω της πτώσης που είχε στις Κρηνίδες, τον πρώτο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός αγώνας, οι θεατές φώναζαν δίνοντας δύναμη σε όλους τους αγωνιζόμενους, σε κάθε μάχη και σε κάθε σημείο της πίστας.

Δείτε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε το core από την κατηγορία ΜΧ1, από τα paddocks και μερικά πλάνα από την MX2.

Μοντάζ: Όλγα Φωτιάδου

Φωτογραφίες CP Productions – mxin.gr

Αποτελέσματα
MX1:
1. Παναγιώτης Κουζής
2. Γιάννης Τουραντζίδης
3. Παπίλας Παναγιώτης
4. Ανδρέας Ανδρέου
5. Νίκος Λυρίου
6. Τουρατζίδης Δημήτρης

ΜΧ2
Ο Ανέστης Ράδος πήρε ξανά τη νίκη στην κατηγορία των 250, στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Φραγκίσκος Ζούνης και ο Καμαρινός Παυλόπουλος στην τρίτη θέση.
1. Ανέστης Ράδος
2. Φραγκίσκος Ζούνης
3. Καμαρινός Παυλόπουλος
4. Δημήτρης Μπάκας
5. Σωτήρης Θεοδωρίδης
6. Δημήτρης Βαγγελάκος

Δείτε τα αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες στο mxin.gr.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δεύτερα σκέλη από όλες τις κατηγορίες των αγώνων από τη live μετάδοση που έκανε στο facebook ο εκφωνητής, Γιάννης Αθανασίου:

MX1 & MX300

MX2 

MX85

MX65

OPEN

SENIOR

Μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό του Γιάννη Αθανασίου και τα πρώτα σκέλη των αγώνων.

Core: Εντυπωσιακό κυνήγι στους ελληνικούς αγώνες motocross gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: